Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek csak a penz számít? Szerintem javarészt igen. Írom miért.
Nagyjából 10 éve dolgoztam egy feltorekvo cégnek, akinek a főnökével jo haverok voltunk. Kulsore egy 10-es skálán olyan 3-as volt. Keptelen volt felszedni egy nőt. Volt kozos nő ismerosunk is akire csorgatta a nyalat, de elég egyértelmű es kozonnyel atitatott visszautasitast kapott mindenhonnan. Na most ennek a fonokomnek volt egy batyja is, aki javasolta, ha mar van penze, vegyen egy mutatosabb autot es javulni fognak az eselyei. En magam, akkor még naiv modon (most 35 vagyok), azt gondoltam hogy tul sokat nem fog számítani a dolog. Majd vett is egy akkor 2-3 eves bmw-t es lass csodát, még az is rarepult, szo szerint udvarolt neki, aki addig kozonnyel allt felé. Aztán idovel azon kapta magát a fonokom hogy már ő az aki valogathat a nők között. Mára már gyereke is van egytől es osszehazasodtak, egyutt elnek stb.. Hogy boldogan e azt nem tudom mert nem tartjuk már a kapcsolatot.
5 evvel ezelott en is belefogtam egy vallalkozasba es kivancsi voltam, hogyha majd jol megy a szekér es veszek en is egy jo autot, vajon hasonlot tapasztalok e. Megjegyzem, ugy 25 eves korom ota nincsenek "csajozasi" gondjaim. Nem vagyok frusztralt es annyira csunya sem. Magamat olyan 5-6-ra rakom egy tizes skálán külsőre. 3 evvel ezelottig, nem hogy autom, de jogsim se vot. Viszont a vallalkozasom elott is jol fizeto allasom volt. Ennek ellenere ha probalkoztam egy 8-9-10-es nőnél, altalaban visszautasitast kaptam. Foleg ha kiderult hogy még jogsim se volt. Most éppen ott tartok, hogy van egy 11 eves autóm (chrysler 300C) amire lehet mondani hogy öreg de nagyon nem tunik annak, sőt... Míg meg nem vettem, en azt hittem hogy egy sokkal dragabb autorol van szo ha lattam az utcan egyet. Tettem rá bentley racsot is stb.. Ferfiak akik ismeri ezt az autot, tudjak mirol beszelek.
Az a kiabrandito, hogy nagyon tapadnak a nők azóta. Mivel szingli vagyok, termeszetesen elvezem a helyzetet, de a cel egy komoly kapcsolat lenne. Most feltehetnem a kerdest hogy honnan tudom hogy csak a penzem/autom miatt kellettem-e. Erre jogos lenne a valasz, hogy ne mondjam el hogy mim van.
Azt hangoztatjak a nők hogy a kulso annyira nem is számít, de a gyakorlat nem ezt mutatja..
A kérdésem, egy picit alnaivan: Letezik, hogy megtetszik nekem egy nő, aki nagyon az esetem es ő csak mondjuk az autom miatt all szoba velem, de később belém szeret? Mondhatni a "sajat csapdajaba esik"? Nem a kifejezett gold diggerrekre gondolok, hanem akiknek felcsillan a szeme egy szép autóra, mert ugy van vele hogy akkor ez az ember talán már letett valamit az asztalra.
Erdekelne mindkét nem véleménye.
Nézd, ha tényleg olyan sekélyes vagy, hogy csak a pénzleső nők figyelnek fel rád, akkor ne is csodálkozz. Hagyd a francba az egész képmutatást! Amint elkezdesz valami emberközelibb dolog iránt érdeklődni, lesznek olyan nők is, akiknek ez fog tetszeni. Ja, és nem feltétlenül a fullos macák között kellene nézelődni.
Régi a mondás, hogy amilyen a mosdó, olyan a törölköző is!!
3-as voltam és lényegében ugyanazt írtam mint a 2-es.
De te a provokációnak TŰNŐ reakciót veszed csak észre...
Ez mindent elárul, hogy hol tartasz. Így hogy várod el, hogy komoly nő, komolyan vegyen. Én nem tartom magam hű de komolynak de vannak alapvető dolgok ...
Ha te 5-6osnak tartod magad, az reális várakozás részedről, hogy egy 3-5 kategóriával feljebb lévő lány felfigyeljen rád?
32/f
#14 Nem reális várakozás, ha csak a kulsorol van szó. Valamelyik válaszoló irta hogy nem csak "fullos macakat" kellene nézni.
Nalam kozel sem olyan fontos a külső, de ha megtehetem, hogy nalam jobb kulsovel rendelkezo nők kozul is(!) valogathatok, akkor miert ne tenném?
Nem csak.
De ez is benne van,ùgy kèpzeld el,hogy közvetve igenis kell a pènz.
Mert pènzből tudod magad tuningolni,tudsz egy vonzó èletet felèpíteni,ami beszippantja a nőt.
Nekem legalàbbis ez a tapasztalatom,jobban ki tudtam gyúrni magam,menten szoliba,tudtam jobb autót venni,tudunk menni èlmènyeket gyűjteni,szerezni.
Nem unalmas èleted lesz,hanem kitàrul a vilàg is.
Plusz a pènz megnöveli a kisugàrzàsodat is nagyon.
17-es. Ilyen felfogassal komoly nőt nem tudsz megnyerni magadnak. ;)
De gondolom csak költői túlzas volt, ha meg nem, úgy te magad tapasztalod meg : amit nyújtasz - olyat tudsz bevonzani akinek ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!