Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok ti osszejonnetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti osszejonnetek egy gyogyszerfuggo, munkanelkuli, csunya, ronda, depresszios, egzisztencia es baratok nelkuli, pesszimista, eletcel nelkuli, szuloknel lako, szeretethianyos, de nem kapcsolatfuggo 26 eves fiuval?

Figyelt kérdés
Szeretnem ha odairnatok azt, hogy hany evesek vagytok. A kerdesem lanyokhoz szol.

2018. aug. 16. 17:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

„Csak epp nem ertem, miert kaptam ezt.”

Majd ha beismered magadnak, hogy te vagy a felelős azért, hogy ilyen helyzetben vagy, és hozzákezdesz, hogy változtass a helyzeteden szakember megkeresésével, akivel együttműködni is hajlandó vagy, akkor lesz lehetőséged kapcsolatban élni. Találhatsz most is akár egy hasonlóan lelki problémákkal küzdő, önpusztító lányt, de akkor csak egymást is még inkább tönkreteszitek a már eddig is meglévő pszichés problémáitok miatt. Amíg viszont csak ez az önsajnáltatás, és nulla felelősségvállalás létezik számodra, addig nem érdemes párkapcsolatba kezdened bárkivel is, mert csak lehúznád őt is.

2018. aug. 16. 19:54
 22/29 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom az eddigi valaszokat.
2018. aug. 16. 19:56
 23/29 anonim ***** válasza:

Mindenképp keress egy szakembert!

És ha "kilépsz" az honnan tudod hogy segít? Mi van ha van Karma, ami alapján ha ilyet teszel akkor ugyanezt az életet kell élned mindaddig amég meg nem oldod. És ha Isten van? Bizony az ilyet ő sem nézi jó szemmel. De ha nincs semmi, csak ez az egy élet van? Akkor meg azért próbáld belőle a legjobbat kihozni.

Egy párkapcsolat pedig önmagában nem old meg semmit. Az legfeljebb az elején rózsaszín felhő, de ha komolyabbra fordul akkor szinte elkerülhetetlenek a konfliktusok, az összeveszések, amit ilyen lelki állapotban nem tudnál kezelni.

Szóval legelőször is magadatt tedd rendbe. Keress egy orvost.

2018. aug. 16. 20:05
 24/29 A kérdező kommentje:

Tul sok kerdes. Igy leszedalva nem nagyon tudok valaszolni ezekre most objektiven.

De koszonom a valaszokat, de tenyleg.

Oszinte ember vagyok.

Semmit nem segitettek. De majd az ido megmondja, mi lett, vagy mi lesz.

2018. aug. 16. 20:32
 25/29 anonim ***** válasza:
Orvos, de minél gyorsabban!
2018. aug. 16. 23:28
 26/29 anonim ***** válasza:
58%

gyogyszerfuggo -akarattal le lehet szokni

munkanelkuli - miért? keres? nincs lehetőség? Akkor legalább OKJ

csunya, ronda - emberfüggő, kinek mi a szép/csúnya

depresszios - miért?

egzisztencia es baratok nelkuli - kizáró ok az első rész

pesszimista - annyira nem baj

eletcel nelkuli - ez hatalmas baj

szuloknel lako - nem baj

szeretethianyos, de nem kapcsolatfuggo - nem kizáró ok

Sportolj, járj közösségi rendezvényekre, keress hobbit

25N

2018. aug. 17. 09:45
 27/29 anonim válasza:
te összejönnél ilyen lánnyal?
2018. aug. 17. 13:33
 28/29 A kérdező kommentje:

En tudom magamrol, hogy fejlodokepes vagyok.

A gyogyszert meg a masikat, nem azert szedem mert fuggo vagyok. Hanem azert, hogy ne agyaljak a maganyon.

Pl ma csak fel szem gyogyszert vettem be az elobb. Mert hazajottem valahonnan es itt az egesz nap, szabadon, de nincs senki akivel elmehetnek barhova is. Ezert mit tudok tenni, bevettem egy felet.

Szarazon is letudom tenni.

Potcslekves reszemrol ez.

En kepes vagyok fejlodni. Sokan nem tudnak. En meg magamert egy szalmaszalat nem teszek keresztbe. A fejlodesem itt all meg, hogy “magamert” tegyek. Ez nem megy. Gyeremkkorbol visszamaradt jarulekos kar, amibol ez fakad.

Szoval ha lenne egy ilyen lany, mint en, nem hiszem, hogy osszejonnek vele. Alapbol vidam, vicces, szeretheto fiu vagyok, nem szeretnek melyebbre sullyedni, bar mar igy is melyen vagyok. De ha osszejonnek egy ilyen lannyal, nem tudom hova lyukadnank ki. Talan kezen fogva ugranank a vonat ele.

Objektiven szemlelve, nem, nem jonnek ossze.

Felnek, hogy a sajat felelmei megakadalyoznak a “kitores” allapotatol. En felemelkedni akarok.

De bilibe log a kezem, mert mivan ha pl az a lany is ilyen lenne, bar ezt a szokasos ismerkedos fazisban kilehet tapasztalni. Hogy milyen az szemely jelleme, szelleme. Fasult, apatias...vagy nyitott az uj erzelmek, hatasokra.

Es megint ott tartok, hogy letompit a gyogyszer.

2018. aug. 17. 14:30
 29/29 anonim ***** válasza:

"Majd ha beismered magadnak, hogy te vagy a felelős azért, hogy ilyen helyzetben vagy, és hozzákezdesz, hogy változtass a helyzeteden szakember megkeresésével, akivel együttműködni is hajlandó vagy, akkor lesz lehetőséged kapcsolatban élni. "

Nem vagy felelős azért mert ilyen helyzetben vagy, viszont egyvalami biztos: csak te tudsz ellene tenni, hogy ne így legyen. Magadnak vagy fontos, és ha boldog életet akarsz és szeretetet, akkor ez adjon neked erőt. Ez már régi kérdés, de minden nap tenni kell valamit. Esetleg néha tarthatsz szünetet, de akkor másnap kétszer annyit tegyél magadért. :) Gondold végig mi az ami célravezető, és ne beszélgess mindenkivel, mert vannak akik lehúznak. Válogasd meg kikkel beszélgetsz. Szimpatikusabb vagy mint sok válaszadó itt.

2019. máj. 29. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!