Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lanyok ti osszejonnetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti osszejonnetek egy gyogyszerfuggo, munkanelkuli, csunya, ronda, depresszios, egzisztencia es baratok nelkuli, pesszimista, eletcel nelkuli, szuloknel lako, szeretethianyos, de nem kapcsolatfuggo 26 eves fiuval?

Figyelt kérdés
Szeretnem ha odairnatok azt, hogy hany evesek vagytok. A kerdesem lanyokhoz szol.

2018. aug. 16. 17:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Egyaltalan nem kaum. Nem tudom honnan veszed. Talan ennyire hihetetlen a helyzetem?

Probaltam en, dolgoztam, de semmi, romda vagyok, talan belul is, talan megsem erdemlek egy lanyt. Miert is? Hisz ronda vagyok, kivul belul. Pedig szeretni tudnek.

Ugy, de ugy....tisztelnem es becsulnem, de a hozzam hasonlok....csak figyelhetik a lanyokat, kozelukbe sosem ferhetnek.

Lecsuztam.....

2018. aug. 16. 18:05
 12/29 anonim ***** válasza:
77%
De, amit írtál, az önsajnálat. Tudom, hogy ezt az emberek nehezen veszik észre, de te itt éppen panaszkodsz. Ha nem tennéd, akkor írtál volna néhány jó tulajdonságot is, ami miatt esetleg valakinek tetszhetnél. Ne mondd azt, hogy nincs, mert olyan ember nem létezik.
2018. aug. 16. 18:08
 13/29 A kérdező kommentje:
Jol van. Bocsanat. Legyen neked igazad.
2018. aug. 16. 18:10
 14/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem, neked orvos kell, nem párkapcsolat.

33

2018. aug. 16. 18:27
 15/29 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén? Nem. Viszont lehet próbálnék neki segíteni. Miből áll akármilyen legalább alja munkát találnod? Árufeltöltőnek, sok esetben biztonsági őrnek, vagy a legtöbb fizikai munkához nem kell végzettség. Ha lenne munkád, mingyárt jobban becsülnéd magad. És tűzz ki valamilyen célt, a munkából spórolj össze valami tanfolyamra ami érdekel, és végezd el, és fejleszd magad. De sportolhatsz is ha az jobban illik hozzád. Mert egy szobában begyógyszerezve elrohadni az egyáltalán nem jó. Minden ember értékes, te se add föl, csak lépj ki a burkodból, ha kell kérj segítséget! A szépség pedig relatív, ne cicababát keress, egy átlagos lányt csak a külsőd nem feltétlenül fog elriasztani. Biztos lesz akinek bejössz. Csak mássz ki ebből a mély depresszióból.
2018. aug. 16. 18:55
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen tetszett már ilyen, csak neki volt munkája és nem a szüleinél lakott. Meg szerintem nem is volt ronda, csak sokan mondták rá.

22/L

2018. aug. 16. 19:12
 17/29 anonim ***** válasza:
Egy ugyanilyen kvalitásokkal bíró nőnél talán lenne kis esélyed.
2018. aug. 16. 19:15
 18/29 A kérdező kommentje:
Ertem
2018. aug. 16. 19:17
 19/29 anonim ***** válasza:

Biztos jószívű ember; úgyhogy van rá esélye. Viszont a gyógyszerfüggőségét meg próbálnék neki segíteni leküzdeni. Viszont, hát, hogy kinek mennyire szép a genetikája, az relatív , h kinek mi számít szépnek. Szóval, ha szép meg helyes arca van, akkor lenne esélye. Mert amúgy valszeg ilyen kedves, érzékeny lelkületű, elvonulós, empatikus emberkéről van szó, aki nagyon megértő és ideális társ tudhat lenni. Szóval biztos melegszívű teremtés, én annak gondolnám

26

2018. aug. 16. 19:20
 20/29 A kérdező kommentje:

Probaltam a helyzetemet valamennyire pozitivva tenni. Amennyire lehet. Elmentem dolgozni, neha-neha edzettem is, gyujtogettem a penzemet, sporoltam, gondoltam magamban, ha majd lesz egy szerelmem, akkor en mint “ferfi” tudjak tenni a kapcsolatunkert, esetlegesen elinditani egy “alberletes osszekoltozest” idovel. Ha komolyra fordulnanak a dolgog es elkozeleznénk magunkat.

Ezert is maradtam szuloknel, igy jobban tudtam sporolni. Egy eve probalok/probaltam megfelelo tarsat talalni, de nem ment. Valahogy olyan lanyokat fogtam mi, akik inkabb a futokalandot helyeztek elonybe, vagy epp a laza kapcsolatot, esetlegesen a baratsag extrakkal, vagy epp pszichesen betegek voltak.

Meguntam, egy evem ment el erre. Es a magany a hatalmaba keritett. Nagyon rossz mar egyedul es maganyosan. Kileptem a munkahelyemrol, mert nem tudtam koncentralni ra, elkezdtem morfium hatasu keszitmenyeket fogyasztani, illetve eros szedativ hatasu gyogyszereket, ezekbol sokat szedek be, naponta 5-10-15 darabot. Ez kb 1-1,5 honapja van.

En megertem, ha valakinek laza kapcsolat, vagy kaland kell, de en ezektol szeretnem tavol tartani magam. Hianyzik az erzelem, a testiseg es minden ami egy kapcsolattal jar. De senkinek semmjottem be, az a par lany aki normalis volt, visszautasitott. Elfogadtam.

Utana jott a mordiumos, gyogyszeres szakasz....mar alig van erom.

Par hete meghalt egy nagyon kozeli rokonom. Elmentem a temetesere, este jottem haza vonattal, elment egy teherszallito vonat a peronon, olyan gyors volt, ha eleugrottam volna/ugranek....az biztos “game over” lenne.

A gyogyszerekkel nem lehet ilyet csinalni.

Valo igaz, amugy kedves, rendes, elfogado ember vagyok, vicces es vidam, olelgetos, ragaszkodod, puszilkodos, meg ilyenek.

De tudom holna helyem, nem tudom mi lesz....de ott akkor az a vonat, remenyt adott, hogy barmikor kiszallhatok ebbol a fajdalmas maganybol. Ez tart meg eletben, meg a morfium, igaz, ezt vizben higitom, nem tovel szurom, megiszom, hatni hat, lazit, megnyugszok, feledem a fajdalmat....meg a stb-t.

Iteljetek csak el, vallalom, gyenge vagyok. Ha sajnaltatom magam, nem szandekkal.

Csak epp nem ertem, miert kaptam ezt.

2018. aug. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!