Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és sosem lehetett barátom, mert apám egy szigorú elmebeteg. Más is járt így?
www.meddigmehet.hu - AZ ERŐSZAK NEM ELFOGADHATÓ!
Írjál nekik mindenképpen!
NANE - a nőkért, az erőszak ellen.
Édesanyáddal minden rendben? Milyen a kapcsolatuk? Őt is bántja? Vagy Ő már meghalt?
Milyen súlyos veszteség, gyász érhette élete folyamán, hogy így viselkedik Veled? Mit titkol még Önmaga elől is?
Az erőszak a férfiak depressziós állapotának a jele!
Utál, veréssel akarja rám kényszeríteni az akaratát, de leginkább lenéz, mert "lány vagy".
Anyám szerint ne szóljak hozzá, ha üvölt...
Arról nem beszélve, hogy be akarja magyarázni, hogy ő n csinált semmit, meg én "megbolondultam".
Egy agresszív, pszichés elmebeteg.
Rémálmaim vannak miatta amiben üt, meg reszketek a közelébe menni...
Egyszer ráérzett a lz ízére onnan nincs megállás, az egész kamaszkoromat tönkretette...
Nem alkoholizál mértéktelenül véletlenül? Felkerested már a névtelen alkoholistákat?
Addiktológus/toxikológus szakember segíthet. Családsegítő szolgálat is - ha már nagyon nincs más lehetőség...
Még arra tippelek, hogy a HÁZASÉLET hiányzik neki. (Vannak olyan férfiismerőseim, akik még 70 éven felül sem bírnak magukkal. Szó szerint!)
Lelkisegély szolgálat (krízis tel. szám): 116-123
Attól hogy helyben jársz egyetemre, még vállalhatsz diákmunkát, amiből fedezni tudsz egy albérleti szobát.
Tudom, belülről egész másképp fest a dolog, de ilyen helyről el kell menekülni. 18 elmúltál, mégis mit tehet veled? Ha fizikailag bántalmazna, akkor meg irány a rendőrség.
Megverjem neked? :D
Elintézem. ha szeretnéd akkor írj a másik profilodról:)
Istenem,ennyire életképtelen embert,mint te.
Fogd magad,menj valami haverhoz,rokonhoz egy kis időre.
Ha megüt,megver,jelentsd fel.Ha eddig nem tetted,nem is olyan nagyon komoly.:)
Gondolkozz már!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!