Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova járnak a "normális"lányok?
Figyelt kérdés
De most komolyan,akik nem partypi..k,nem isszák le magukat minden heten,és nem irnak egyszerre 20 pasival.Sztem ezek a lányok otthon vannak,vagy néha sétálnak a barátnőikkel.De hogy jöjjek össze így valamelyikkel?2018. aug. 14. 21:50
21/23 anonim válasza:
Akik nem szeretnek bulizni járni is kiteszik néha a lábukat otthonról, és nem csak bulikban lehet ismerkedni. Járnak könyvtárba, sportolni, kutyát sétáltatni, iskolába/dolgozni, nyelvtanfolyamra stb.
22/23 anonim válasza:
Én is normálisnak tartom magam, persze ez relatív. Dolgozom, egyetemre jártam be vagy néha beülök valahova kávézni, akar egy parkba is a munkahelyem közelében. Sok ember megszólít, turisták stb, már az se lepne meg ha valaki ismerkedni akarna. De az én idom meg nem jött el :D emellett baráti közös programokkor mozdulok ki. Moziba, néha barokba, a város ligetbe és hasonló helyekre.
23/23 anonim válasza:
például ide :)
Nem keresek párt ezért sem lett belőle semmi,meg mert látom is ha valami nem fog működni.Viszont baromi kedves tök jó fej kis 30körüli csajszik vannak akik nem isznak nem cigiznek van állásuk...önfenntartóak vannak céljaik és álmaik és persze elvárásaik :D De ugye az neked is van kedves kérdező.Én azt mondom ismerkedj ahol csak tudsz azt majd eldöntöd ha találsz egy megfelelőt ha mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!