Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hova járnak a "normális"lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova járnak a "normális"lányok?

Figyelt kérdés
De most komolyan,akik nem partypi..k,nem isszák le magukat minden heten,és nem irnak egyszerre 20 pasival.Sztem ezek a lányok otthon vannak,vagy néha sétálnak a barátnőikkel.De hogy jöjjek össze így valamelyikkel?

2018. aug. 14. 21:50
1 2 3
 11/23 Lazy Lover ***** válasza:
47%
Minden hova de sajnos foglaltak mind
2018. aug. 14. 22:42
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek,igazán bíztató a helyzet.Van egy lány tulajdonképpen aki nagyon tetszik és róla tudom,hogy normális.Csak sehol se látom,facen próbáltam keresni,de sztem nincs neki.Viszont néha-néha "kimerészkedik a futni,de ennyi.Így marad az,hogy odamegyek hozzá legközelebb.
2018. aug. 14. 22:45
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Azért ne igyál előre a medve bőrére.. volt már, hogy csalódnom kellett valakiben.. azt mondta ő nem olyan lány, ő csak a komoly kapcsolatokban hisz, meg, hogy milyen rossz, hogy az ő korosztálya komolytalan , nem lehet velük tervezni, mert csak a bulizás érdekli őket blaaa blaa blaaaa.. közben meg minden hétvégén leissza magáz a sárga földig, sokszor még hétköznap is elmegy kocsmázgatni.. ne érts félre, nem azzal van bajom, hogy iszik.. hanem, hogy panaszkodik arran, hogy a korosztályat csak a bulizás érdekli és közben meg ő is ugyan úgy piál, a baráti tarsaságában vannak kemény drogosok is stb stb... szóval ja.. van ilyen is.
2018. aug. 14. 22:55
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Msradj a 20asoknál.

Miért kell neked leértékelődött, elhasznált nő???

2018. aug. 14. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
#5: szinten igy van az en ismerettsegi koromben is. Minden par kozos tarsasagban ismerkedett meg vagy kozos ismerosok altal. Senki nem tarskereson vagy direkt csajozni akaro random pasikkal.
2018. aug. 15. 01:03
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

Családomban van ilyen normális lány. Csinos, vonzó, több nyelven beszél, tanult lány, házias és kedves, jólelkű, értelmes.

Most volt az esküvője, 23 éves.

Az ilyenek hamar elkelnek, hasonló paraméterekkel rendelkező férfi oldalán.

2018. aug. 15. 06:36
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
Mi az hogy nem írnak egyszerre 20 pasival? Mert a pasik csak eggyel írnak ugye? Ha eggyel írnának akkor én is azzal az eggyel írnék.
2018. aug. 15. 07:13
 18/23 anonim ***** válasza:
20%

Ennyi elkseredett 'férfit'..

😂😂😂😂😂😂😂😂

2018. aug. 15. 07:30
 19/23 anonim ***** válasza:
38%

Két választási lehetőség áll előtted. Elfogadod, hogy örökre egyedül maradsz és eljársz prostihoz, valamint recskázol otthon a foglalt, szép csajokra. Vagy összejössz egy olyan nővel, aki kinézete alapján beillene az Ördög hű szolgájának is, csak aztán a keserűségedet ne rajta töltsd ki.

Én épp ezért az előbbit választom.

2018. aug. 15. 09:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Én strandra járok, moziba, sétálni vagy éppen dolgozok.
2018. aug. 15. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!