Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, spontán kezdeményezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, spontán kezdeményezne a pasi, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok, nincs sok lehetőségem. Társkeresőzöm, de az botrány. Normálisan ismerkednék, azt ott nem lehet. Ismerősi körre meg várni, hogy majd bemutat valakinek...nem volt soha példa rá. A hobbijaim meg pasisak. Inni meg nagyon ritkán iszom, meg akik az esetem, nem oda járnak.

Akarok egy normális kapcsolatot, nekem kell lépnem, és sokszor van az, hogy boltban, utcán látok elsőre egy aranyos lányt, akivel beszélgetnék, megismerném. De cikinek érzem, bár lehet örülne, nem tudom. Szeretnék ismerkedni, de kb ez az egy normális módom lenne rá.

Lányok, hogyan reagálnátok, ha nem álmaitok pasija , de egy normális srác lépne oda, spontán helyzetben?

(Normális válaszokat szeretnék, nem azért kérdeztem, hogy jaj a pasik, meg jaj a csajok stb. )

2018. aug. 14. 11:00
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
azért, mert a pua mester bácsik szoktak tánctanfolyamra hívni kanos pasikat. Állítólag felszabadítja a gátlásaid, meg "csajozni" lehet ott.
2018. aug. 14. 15:25
 42/50 A kérdező kommentje:

egyébként a netes társkeresés (és lassan minden társkeresés) pont az ilyen "én átlagosba hajló szép lány vagyok, nulla értékem van, deháá csúnyáva má nemá, szép vagyok" hozzáállás miatt lehetetlen, nagyon sok "átlagos" lány gondolkodik így. A legtöbb csávó meg agybeteg (nyugi, egyik oldalon sem állok)

A munka nem erre van, baráti köre meg nem minden embernek vegyes. Én pl nem barátkozom lányokkal, vagy akik voltak, azoknak már gyereke van, elköltözött, nem beszélünk stb. Ülni, meg várni a "majd jön az, hozza a sors", meg a pasiknál nem működik. Sok lány nincs is társkeresőn, nem jár éjszakázni (ahogy én sem), az utcán több lehetőség van, hogy mázliból pont ilyenbe szaladok bele.

Rendesen tényleg csak az utcát látom lehetőségnek. Vagy otthon maradok.

2018. aug. 14. 15:41
 43/50 anonim ***** válasza:

#37 hol van neked itt ellentmondás? Ezzel azt akartam mondani, hogy inkább vagyok átlagosan szép, mint átlagosan csúnya. Mert nekem nem annyiból áll hogy csúnya, átlagos, szép.

És egy szóval se mondtam, hogy többet akarnék az átlagosnál. Azt mondtam, NE LEGYEN CSÚNYA. Ha átlagos, az is jó, mert az az én szintem. Nekem ez a felfogásom, ha neked nem tetszik, ez van, de azt ne mondd, ha neked átlagos a külsőd, akkor megelégednél egy csúnya lánnyal. Alapjából nem értem minek kötsz belém, amikor normálisan válaszolva segítettem az elején.

2018. aug. 14. 15:45
 44/50 anonim ***** válasza:
Amúgy ne kattogj ennyit rajta szerintem. Ha reális esélyed lenne egy normál kinézetű barátnőt szerezni, akkor már rég találtál volna. Én nem hiszem, hogy valaha is lesz így. De nyugi, nekem sem és megszámlálhatatlanul sok embernek sem.
2018. aug. 14. 15:50
 45/50 A kérdező kommentje:

még mindig 8. osztály. Átlagosan szép, meg átlagosan csúnya wtf? És komolyan te így választasz komoly kapcsolatra partnert, hogy "én átlagosan szép vagyok, ő egy kicsit átlagosan csúnya, éppen belefér az átlagos kategóriába" Mindenkinek MÁS az átlagos. Lehet te nekem ronda lennél, de lehet gyönyörű. Ezért sem értem ezeket a kategóriákat, meg a férfiaknál a nők pontozását.

Bocsi, de ez gáz.

Nem beléd kötök, nem is ismerlek. A felfogást nem értek.

2018. aug. 14. 15:50
 46/50 A kérdező kommentje:

44-es akadj már le erről a kérdésről.

azért nem volt normális barátnőm, mert nem is tettem érte semmit. Te is tehetnél valami a nyávogás, meg a mások lehúzása helyett, köszi

2018. aug. 14. 15:58
 47/50 anonim ***** válasza:

Ha szimpatikus és épp nem rohanok valahová örömmel beszélgetnék vele.

Vesztenivalód nincs, csak ne vedd magadra, ha nem ér rá/akar társalogni.

2018. aug. 14. 19:35
 48/50 anonim ***** válasza:
21%
a 8 általános agyi kapacitású nőneműnek tényleg érdekes a felfogása, kb így hangzik: neki elég az átlagosan szép fiú is, s ki számít átlagnak? jah brad pitt. ennek az embernek is veszélyes a felfogása :)
2018. aug. 14. 20:37
 49/50 anonim ***** válasza:
37%

75%-os

Sajnos nemcsak ezen múlik, hanem az arc szépségén is. Erős a kettős értékelés.

Ha jóképű férfi mond valamit "menő, vicces, érdekes", ha ronda mondja ugyanazt "gusztustalan, erőltetett, gáz, nyomi stb."

És ez ebben a szomorú.

2018. aug. 14. 21:53
 50/50 anonim ***** válasza:

Túlgondoljátok az egészet.

Mi az ,hogy zabigyerekes? Ésszel nyomulj,ezért nincs egy csajod sem.

Örülnél még te egy zabigyerekesnek is barátom.

Ez duma,hogy csúnya vagy és nincs csajod.

Millió csúnya és szegény hapsinak van csaja.

Szerintem veletek más a baj.

Nem kell túlgondolni ,mindent beleképzelni.

Ha tetszik egy csaj a közértben,menj oda,mond mit érzel,vagy bejön,vagy nem..hívd el randizni.

Régen nem volt internet,mégis ismerkedtek valahogyan, nem?

Ne könyveld el eleve kudarcnak.

Mit veszítesz,semmit.

2018. aug. 29. 05:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!