Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, spontán kezdeményezne a pasi, mit tanácsoltok?
Pasi vagyok, nincs sok lehetőségem. Társkeresőzöm, de az botrány. Normálisan ismerkednék, azt ott nem lehet. Ismerősi körre meg várni, hogy majd bemutat valakinek...nem volt soha példa rá. A hobbijaim meg pasisak. Inni meg nagyon ritkán iszom, meg akik az esetem, nem oda járnak.
Akarok egy normális kapcsolatot, nekem kell lépnem, és sokszor van az, hogy boltban, utcán látok elsőre egy aranyos lányt, akivel beszélgetnék, megismerném. De cikinek érzem, bár lehet örülne, nem tudom. Szeretnék ismerkedni, de kb ez az egy normális módom lenne rá.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha nem álmaitok pasija , de egy normális srác lépne oda, spontán helyzetben?
(Normális válaszokat szeretnék, nem azért kérdeztem, hogy jaj a pasik, meg jaj a csajok stb. )
"Az lemaradt, hogy én inkább szépbe hajló átlagos lány vagyok"
egy mondatban ellentmondás, okos az biztos, hogy nem vagy.
" ergo tudom, hogy jobbat “”érdemlek”” egy csúnyánál. Nem vagyok nagyképű, de mindenki tisztában van a saját súlycsoportjával."
azért mert kinézel valahogy miért érdemelnél "jobbat"? jó ember vagy? mit jelent, hogy jobbat? Miért súlyozod az embereket a külső alapján, ha te ÁTLAGOS vagy? Azért lesz valaki jó ember, mert nem csúnya? Ha valakire a külső alapján aggatsz pozitív, meg negatív tulajdonságokat, akkor lehetsz te felnőtt, agyilag a 8. osztályban ragadtál.
Taszító ez a hozzáállás, amint meghallanám (lehetsz akármennyire ÁTLAGOS), én egyből lelépnék.
29,
bocsi, de a főzés, meg tánc, nem feltétlen maszkulin hobbi. Sőt, ne haragudj, de ha tanfolyamra járok, akkor nem csajozni megyek, hanem tanulni, ha már kifizettem.
Baráti körömben nincs erre lehetőség. A netes társkeresés meg... no comment. Szerinted akkor hol lehetne ismerkedni férfiként?
29
Tánctanfolyam...?
Nemrég már olvastam olyat, hogy "Jaj, csak tanctanfolyamra ne gyertek, mert már így is tele van csajozni próbáló srácokkal..."
Szóval ez mar nem nyerő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!