Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, spontán kezdeményezne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, spontán kezdeményezne a pasi, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Pasi vagyok, nincs sok lehetőségem. Társkeresőzöm, de az botrány. Normálisan ismerkednék, azt ott nem lehet. Ismerősi körre meg várni, hogy majd bemutat valakinek...nem volt soha példa rá. A hobbijaim meg pasisak. Inni meg nagyon ritkán iszom, meg akik az esetem, nem oda járnak.

Akarok egy normális kapcsolatot, nekem kell lépnem, és sokszor van az, hogy boltban, utcán látok elsőre egy aranyos lányt, akivel beszélgetnék, megismerném. De cikinek érzem, bár lehet örülne, nem tudom. Szeretnék ismerkedni, de kb ez az egy normális módom lenne rá.

Lányok, hogyan reagálnátok, ha nem álmaitok pasija , de egy normális srác lépne oda, spontán helyzetben?

(Normális válaszokat szeretnék, nem azért kérdeztem, hogy jaj a pasik, meg jaj a csajok stb. )

2018. aug. 14. 11:00
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
Szerintem nem reménytelen, ha foglalt úgyis kiderül, szerintem intelligens normális módon próbálkozhatsz spontán is. Főleg, hogyha úgy érzed, hogy bejössz az adott nőnek...
2018. aug. 14. 14:25
 32/50 anonim ***** válasza:
Nem csak külső alapján kategorizálok. Ha a személyiség sz*r, nem számít milyen jó képű. De akárki, aki azt mondja, nem számít a külső, az hazudik.
2018. aug. 14. 14:25
 33/50 anonim ***** válasza:
12%
A probléma inkább az, hogy még egy átlagos fiú sem fog kelleni senki, esetleg a nagyon ronda csajoknak. Reális eséllyel csak a jóval átlagon felüliek indulnak.
2018. aug. 14. 14:29
 34/50 anonim ***** válasza:
*senkinek
2018. aug. 14. 14:35
 35/50 anonim ***** válasza:
Bármit mondok, nem fogod nekem elhinni, szóval feleslegesen fecsérlem az időmet. Ha változtatnál ezen a nyafizós hozzáállásodon, még találhatnál is magadnak normális nőt. És ez csak rajtad múlik.
2018. aug. 14. 14:37
 36/50 anonim ***** válasza:
0%
Ronda nőt akármikor találok minden ujjamra. De igen, én elégedjek meg a csúnya, szemüveges, kapafogú, büdös, löttyedt csajokkal, hiába vagyok átlagos külsejű fiú. Az átlagos nő meg csak jobbat érdemel.
2018. aug. 14. 14:44
 37/50 A kérdező kommentje:

"Az lemaradt, hogy én inkább szépbe hajló átlagos lány vagyok"

egy mondatban ellentmondás, okos az biztos, hogy nem vagy.

" ergo tudom, hogy jobbat “”érdemlek”” egy csúnyánál. Nem vagyok nagyképű, de mindenki tisztában van a saját súlycsoportjával."

azért mert kinézel valahogy miért érdemelnél "jobbat"? jó ember vagy? mit jelent, hogy jobbat? Miért súlyozod az embereket a külső alapján, ha te ÁTLAGOS vagy? Azért lesz valaki jó ember, mert nem csúnya? Ha valakire a külső alapján aggatsz pozitív, meg negatív tulajdonságokat, akkor lehetsz te felnőtt, agyilag a 8. osztályban ragadtál.

Taszító ez a hozzáállás, amint meghallanám (lehetsz akármennyire ÁTLAGOS), én egyből lelépnék.

2018. aug. 14. 15:10
 38/50 A kérdező kommentje:
mucikáim, a többségnem látom naaagyon jó napja van, ha itt sírdogál, vagy "jó csajnak/pasinak" gondolja magát. A picsogásokat jelentettem, mert totál nincs köze a kérdéshez.
2018. aug. 14. 15:12
 39/50 A kérdező kommentje:

29,

bocsi, de a főzés, meg tánc, nem feltétlen maszkulin hobbi. Sőt, ne haragudj, de ha tanfolyamra járok, akkor nem csajozni megyek, hanem tanulni, ha már kifizettem.

Baráti körömben nincs erre lehetőség. A netes társkeresés meg... no comment. Szerinted akkor hol lehetne ismerkedni férfiként?

2018. aug. 14. 15:15
 40/50 anonim ***** válasza:

29

Tánctanfolyam...?

Nemrég már olvastam olyat, hogy "Jaj, csak tanctanfolyamra ne gyertek, mert már így is tele van csajozni próbáló srácokkal..."

Szóval ez mar nem nyerő...

2018. aug. 14. 15:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!