Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, spontán kezdeményezne a pasi, mit tanácsoltok?
Pasi vagyok, nincs sok lehetőségem. Társkeresőzöm, de az botrány. Normálisan ismerkednék, azt ott nem lehet. Ismerősi körre meg várni, hogy majd bemutat valakinek...nem volt soha példa rá. A hobbijaim meg pasisak. Inni meg nagyon ritkán iszom, meg akik az esetem, nem oda járnak.
Akarok egy normális kapcsolatot, nekem kell lépnem, és sokszor van az, hogy boltban, utcán látok elsőre egy aranyos lányt, akivel beszélgetnék, megismerném. De cikinek érzem, bár lehet örülne, nem tudom. Szeretnék ismerkedni, de kb ez az egy normális módom lenne rá.
Lányok, hogyan reagálnátok, ha nem álmaitok pasija , de egy normális srác lépne oda, spontán helyzetben?
(Normális válaszokat szeretnék, nem azért kérdeztem, hogy jaj a pasik, meg jaj a csajok stb. )
Befejeztétek? Még egy nyávogás, és tiltok.
Semmi köze nincs a kérdésnek, a nyafihoz.
Ez nem nyafogás, én pl nem írtam a saját helyzetemről semmit, te kérdezted, hogy mire számíts ismerkedés esetén, arra válaszoltam.
Megkérdeznéd, hogy érdemes-e most a Közel-Keletre utaznod és azt válaszolnám, hogy nem, mert veszélyes, háborús övezet, az sem minősül nyafogásnak, csak a tényeket írom le.
#23 Nem azt írtam, hogy jól nézzen ki, hanem azt, hogy ne legyen csúnya. Szerintem van különbség.
Plusz az, hogy mer kezdeményezni utcán, magabiztosságra utal, és imponáló.
Semmi olyan hobbid nincs, ahol lányokkal találkozhatnál? Vagy esetleg nem szeretnél kipróbálni valami újat, ahol megismerkedhetnél másokkal? Bármire gondolj, ami kicsit is érdekel. Például elvégzel egy főzőtanfolyamot, vagy valamilyen táncos tanfolyam. Tényleg olyasmi, amit nem utálnál, nem muszájból lennél ott. Azt írod, hogy a barátaid, ismerőseid nem mutatnak be senkinek, de amikor együtt töltötök időt, beültök valahová, vagy akár csak összejöttök sütögetni, akkor, azért ha van ott olyan új lány, akivel szívesen ismerkednél, mert szimpatikus, odamehetnél hozzá nyugodtan beszélgetni.
Az, hogy boltban, vagy utcán megszólítasz egy idegen lányt, aki tetszik neked, számomra valahogy nem jönne be. Nekem ez a férfi külsejétől teljesen függetlenül nem működne, mert furcsának találnám, hogy mit akar tőlem ez az idegen, nem mernék pozitívan reagálni akkor sem, ha szimpatikus lenne. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen bátortalanabb, szóval, ha ezt egy járható útnak gondolod, akkor érdemes próbálkoznod, hiszen veszítenivalód nincs. Maximum visszautasít, de egy idegen embertől, akit az életben nem látsz többet, nem hinném, hogy annyira komolyan kellene venned, azaz akkora hatással kellene, hogy legyen rád. Viszont ha valaki nyitott az ilyesmire, és kedvesen, normálisan lépsz oda hozzá, kezdeményezel beszélgetést, akkor szerintem sikerülhet így találnod egy vonzó, kedves lányt. Sok szerencsét hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!