Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz az ha nem jön be a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az ha nem jön be a csaj mégis szexre használom?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 17:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

A "használom" hozzá állás a gáz.

Egyébként csak akkor nem becsületes dolog, ha a lány többet akar, és nem tisztázod vele a szándékod.

2018. aug. 10. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
4%
Én is megszoktam fektetni egy olyan csajt aki még a régi formájába testileg be is jött (arcra már akkor se nagyon) de mostanra meg gyerek után tisztára elhízott így már testre se túlzottan. Viszont elég nyitott a szexben és jó vele így néha összejövünk, mivel mindkét fél örömére történik mitől lenne gáz? 28/F
2018. aug. 10. 17:03
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Lehet, hogy te sem jössz be neki, csak a farkadat használja.
2018. aug. 10. 17:29
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen ,nagyon gáz
2018. aug. 10. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Akkor gáz ha a leendő lovagját látja benned és azt hiszi te is hasonlóan vélekedsz a (szex)kapcsolatotokról. :D
2018. aug. 10. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

Mások, akik itt hisztiznek, hogy nem akad nekik nő, biztos lennének a helyedbe. :D

Gáz, de nem azért mert "használod" a csajt (valszeg tudja, csak az idióta ennek ellére is ragaszkodik hozzád, tehát beleegyezett a "használatba"), hanem azérr mert nem olyan nőt dugsz, aki neked tetszene.

Bár lehet, azok egy pofonnal el is küldenének... :D

2018. aug. 10. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Tudja,hogy nem jön be?Akkor csukott szemmel dugod?:)Gáz amugy.
2018. aug. 10. 18:26
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mert "használod". Nem vagyok egy Adonisz, de ha csak szexre kellett egy nő, akkor megegyeztünk, hogy ennyi lesz, tart ameddig tart. Mindig volt, aki ebbe beleegyezett. Nem szédítettem, nem hitegettem egyiket sem. Nem értem, hogy ez mire jó. Rakás kellemetlenségtől kíméled meg magad, ha tisztán játszol.
2018. aug. 10. 18:57
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

De miért olyannal szexelsz,aki nem is tetszik?

Miért nem olyat keresel, akár csak szexre is, aki tetszik legalább?

2018. aug. 10. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Miért mániátok ez a "használom" szó? Komolyan nem lehet manapság olyan kérdést látni, ahol a férfi ne hinné azt, alkalmi kapcsolatban hogy használja a nőt.

Ő talán nem használ téged, vagy mi..?

Egyébként de, gáz.

2018. aug. 10. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!