Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne akarjak ennyire társat, ha egyszer semmi más nem érdekel annyira?

Figyelt kérdés

Tényleg kezdek megszállott lenni ezen a téren, mert hiába próbálkozom már sok éve. Főleg interneten, de máshol is megpróbáltam.

Olyan tanács most nem érdekel, hogy ne törődjek vele, meg jön magától. Illetve, hogy élvezzem az életet, konkrétum nélkül.

2018. aug. 10. 10:20
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ez szép kedves utolsó. De te sokkal jobb irányba léptél az elvárásodtól.
2018. aug. 10. 12:06
 22/32 anonim ***** válasza:

Azért nem tudod, mik az előnyök, mert nem voltál hosszú kapcsolatban. Tudod fontos a társad személyisége, de egy idő után minden egyes nő el kezd problémázni, saját magának kialakítani téged.

És akkor jön a hosszú viták sora mert nem leszel tökéletes, alkalmaszkodnod kell az élet minden területén, pláne ha együtt is éltek.

Mind miért, hogy elmondhasd hogy van barátnőm.

De mindegy is, nem megyek bele milyen problémás a párkapcsolat, erről vastag könyvek vannak írva, olvasd el ha érdekel.

Egyedül lenni, az azt jelenti, saját magad ura vagy, nincs lemondás, korlát, kolonc, de nincsenek érzelmek, magány stb. ja meg szex ugye azt majdnem kifelejtettem :D

2018. aug. 10. 12:17
 23/32 A kérdező kommentje:

Engem alakíthatna. Amin jogosan akar változtatni elfogadnám, másban meg úgysem hagynám.

Senki sem mondott még olyan előnyt, ami miatt tényleg jobb egyedül lenni.

2018. aug. 10. 12:20
 24/32 A kérdező kommentje:

19# Erre én is gondoltam. De hogy ne legyek unalmas, amikor tőmondatokban válaszol a lány és nem érdeklem, mégis szóba áll velem?

Ráadásul ő végképp nagyon unalmas.

2018. aug. 10. 12:27
 25/32 anonim ***** válasza:

"másban úgysem hagynám" Na itt a gond! Mert változnod kéne olyanban is, ami szerinted nem jogos.

De nem vitatkozok veled, mert egyetértek, kapcsolatban lenni mégis jobb az egészet nézve...

2018. aug. 10. 12:36
 26/32 anonim ***** válasza:

Az a nő aki az apja mellett áll vonzó a nők szemében, aki az anyja mellett az szánalmat kelt bennük.

Ezt szimbolikusan értsd.

A 14 éves kor krtikus időszak az elhagyódásra egy apa-fiú kapcsolatban, ekkor kezdődik meg a komolyabb érdeklődés a nők felé, ébredezik a szexualitás, ilyenkor hatalmas szükség van a férfi mintára.

Tehát itt érdemes keresgélned, ez egy általánosabb probléma mint hinnéd.Férfi mintára van szükséged.

Erő, fegyelem, céltudatosság, bátorság, kitartás, stabil jellem.

2018. aug. 10. 14:42
 27/32 anonim ***** válasza:

*Az a fiú...

Első mondatot elírtam.:)

2018. aug. 10. 14:44
 28/32 anonim ***** válasza:
mondjuk a 26-os nagy hülyeség szerintem, nekem sohasem volt apám, anyám nevelt fel egyedül, mégis voltak kapcsolataim. Meg hányan vagyunk még ugyanígy...
2018. aug. 10. 14:47
 29/32 A kérdező kommentje:

Kicsit kisarkított, de elismerem, hogy kellett volna férfi minta. De már megette a fene.

Apám ütött és folyamatosan ordított. Lelki terrorban tartotta az egész családot. Ha ilyen egy férfi nem akarok az lenni.

Anyám egyedül nevelt minket a testvéremmel és mindig segített, ha baj volt. Mégis melyik hülye állna ilyen esetben az apja mellett?

2018. aug. 10. 14:50
 30/32 anonim ***** válasza:
Legyél most fanatikusan passzív, mint ahogyan én is. :) Van két szuper képességem, az egyik, hogy láthatatlan vagyok a nők szemében, a másik, hogy szimplán a gondolatommal képes vagyok bárkit elutasítani. :D Xard le a nőket, ne magasztald őket az egekig. :) F
2018. aug. 10. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!