Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ne akarjak ennyire társat, ha egyszer semmi más nem érdekel annyira?

Figyelt kérdés

Tényleg kezdek megszállott lenni ezen a téren, mert hiába próbálkozom már sok éve. Főleg interneten, de máshol is megpróbáltam.

Olyan tanács most nem érdekel, hogy ne törődjek vele, meg jön magától. Illetve, hogy élvezzem az életet, konkrétum nélkül.

2018. aug. 10. 10:20
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%

ne törődj vele, meg jön magától. Illetve élvezd az életet, konkrétum nélkül.

Most komolyan, honnan tudjuk erre a választ? Ha úgy érzed túlságosan görcsös lettél a téren, akkor menj el pszichológushoz, és remélhetőleg rávezet egy válaszra.

2018. aug. 10. 10:29
 2/32 anonim ***** válasza:
90%

Ha évek óta nem megy, annak oka van. Lehet el kéne fogadni a hátrányaidat, és lejjebb adni az irreális álmaidból, mert nem a te szinteden keresgélsz?

Ez is csak egy tipp.

2018. aug. 10. 10:30
 3/32 Bétó apó ***** válasza:
71%
Oké, akkor nem tanácsolok neked ilyet. Viszont arra kell törekedjél, hogy magadtól juss erre a következtetésre, a fejedben sikerüljön átkapcsolni azt a kapcsolót. Ha valamit ilyen görcsösen szeretnél elérni, az a legritkább esetben sikerül, ezt kell felismerjed.
2018. aug. 10. 10:31
 4/32 A kérdező kommentje:
A megfelelő "szinten" kereséssel nincs gond. Rendszeresen ismerkedek nekem tetsző lányokkal. Inkább belső okai lehetnek, mivel mindig a találkozás előtt dobnak.
2018. aug. 10. 10:34
 5/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem a probléma az, hogy fogalmad sincs mit kezdj egy nővel.
2018. aug. 10. 10:44
 6/32 anonim ***** válasza:
36%
HAGYJUK mar ezt a fszom: menj pszichologushoz,majd segiiiit. Fszt segit,csak magadon tudsz!!....
2018. aug. 10. 10:53
 7/32 Zeul ***** válasza:

Nem jó időpontot választasz, azaz kicsit rossz az időérzéked. Ez mindennel így van, jó időben jó helyen.

Amit tanácsolhatok, próbálj meg kicsit lazítani a témán, ne állj neki görcsösen, úgy menj randira, hogy lesz ami lesz nem számít (tudom nehéz). Ha képes vagy lazává válni akkor képes leszel arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen a megfelelő szavakat mondd.

2018. aug. 10. 10:56
 8/32 anonim ***** válasza:
#6 Ez már egy lépés afelé amiről te beszélsz. Egyébként meg én is ebben hiszek, de valakinek kell.
2018. aug. 10. 11:00
 9/32 A kérdező kommentje:
Ez kicsit elhamarkodott következtetés, hogy fogalmam sincs mit kezdjek egy nővel.
2018. aug. 10. 11:22
 10/32 anonim ***** válasza:

"hiába próbálkozom már sok éve."

Valamit csak nem csinálsz jól.

2018. aug. 10. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!