Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ilyen durván visszautasítani valakit?
Osztom #12 véleményét. Én is dolgoztam eladóként...hát, tudnék mesélni. Nekem ráadásul alap természetem a kedvesség, nem is kellett megerőltetnem magam, nem a munkaköri leírás miatt voltam olyan. Csak aztán ugye lettek kedves visszatérő férfiak is... Nehéz egyensúlyozni, mégis az ember egy munkahelyen van, és sajnos, nem vagyok büszke rá, de volt olyan vevő, akit emiatt szabályosan kidobtam... annyira elegem lett, nem érdekelt akkor semmi...aztán szerencsére nem zaklatott tovább, többet nem jött. Nagyon rossz ez, de mi is emberek vagyunk és sokszor nincs más megoldás, mint a bunkóság, mert ha nem, akkor tovább zaklat.
Nem neked szólt ez Kérdező, te már csak a jéghegy csúcsa voltál, besokalt a csaj, ez tuti.
Tényleg paraszt volt a csaj, mondhatta volna neked azt is, hogy bocsi, de nem vagy az esetem, van már valakim stb.
Én a helyedben nem mennék vissza többet oda vásárolni.
Bár ilyet akkor szoktak mondani a csajok, ha az illető nem érti a nemet, és csakazért is próbálkozik.
Nem véletlen ez volt, kérdező?
Amúgy kedves Kérdező, azt a mondást nem hallottad, hogy nem az lényeg, hogy mit mondanak, hanem az, hogy ki?? Nagyon fiatal lehetsz, és/vagy naiv is. Nagyon bunkó volt ez a mondás, hogy ha te lennél az utolsó férfi.... Ilyet én így kapásból nem kapásból senkinek sem mondtam. Ez a nő nem hogy egyenes, meg őszinte, de szerintem elég alpári is. Eladónak azért nem agysebészek mennek el (tisztelet a kivételnek, mint én, aki felsőfokú végzettséggel 2 hónapig űztem eme szép tevékenységet), ő hercegnőjének a saját kis közegében ez belefér. Ebbe szerettél volna te is lenni? :)
Egyszerű a csaj, csak próbáltuk védeni (hátha nem az), de szerintem nagyon az. :)
Veszítettél vmit? Egy alpári hercegnővel kevesebb, szarni rája! :))
A proletár ezt mondja: "Akkor se mennék el veled, ha te lennél az utolsó férfi a világon."
A kulturált ezt: "Köszönöm, kedves vagy, de nem."
Látszik hogy a második mennyire emberibb, és még gazdaságosabb is, mert kevesebbet kellett (volna) beszélnie, de hát az ilyesmi nem megy mindenkinek, legtöbbnek még egy életen át tartó kulturálódás után sem. No persze a proli sorból nem lehet kikeveredni egy pékségben...
Illetve van még egy mondásom, amire tényleg mindig, minden szituációban érdemes figyelned: A stílus maga az ember.
Ez bármilyen szituációban eligazít: egy adás-vétel, egy állásinterjú, egy ismerkedő levél, beszélgetés, a szomszéd, a postás....soroljam még? Ebből én mindent előre leveszek, üzleti tárgyalástól elkezdve akár a társkeresési aspektusig. Nem csalódtam sohasem.
Ezt a mondást jegyezd meg és mindig tartsd szem előtt.
Nincs mit! :)
Sose volt ilyen jó, sokkot kaptál? :D
Miért nem mondtad neki, hogy te az utolsó előtti férfi leszel majd a világ vége után. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!