Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak csak az anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak csak az anyagi körülményein múlik, hogy lehet-e barátnője?

Figyelt kérdés

2018. aug. 7. 11:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
Tágabb családunkban történt, hogy egy 48 éves férfi, családapa az évek alatt felépített egzisztenciáját (házat, autót, mindent) a válás után önként ott hagyta a volt nejének és közös gyereküknek. A biciklijével meg egy sporttáskával sétált ki, amiben a ruhái voltak. De vitte magával a képességeit, a tudását, a rátermettségét, amikkel mindezeket már egyszer megteremtette. Lett is barátnője rövid időn belül. Egyébként még helyesnek sem mondanám.
2018. aug. 7. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:

"nem jönnek hozzám ismerkedni."

Miért mennének oda hozzád?

Te vagy a férfi, viselkedj már férfiként. Te menj oda a csajokhoz.

Ezen múlik, nem a pénzen.

2018. aug. 7. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Régen én is azt hittem, hogy ha jól keresnék, biztos lenne csajom. Most nem fogom leírni, mára mennyit keresek, de eléggé kimeríti a "jól" fogalmát. Ettől még abszolút nem lett nőm. Lehet, hogy ha a pénzemből vennék mindenféle értelmetlen szrságot, drága órát, ékszereket, drága öltönyben járnék, tömegközlekedés helyett valami menő autóval, stb., akkor rámcuppannának a gold digger libák, de egyrészt nem vagyok hajlandó olyan dolgokra költeni a pénzemet, ami engem nem érdekel/nincs rá szükségem, másrészt nem olyan csajt akarok, aki ebben méri a férfit.
2018. aug. 7. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy le leszek szavazva,de szerintem a pillanatnyi anyagi helyzet jelentéktelen.Az számít,hogy az illető mennyire talpra esett,mert a pénzzel akármi történhet.Értékvesztés például,mint Venezuelában.

Az a lényeg,hogy az illető megteremti,amit szeretne és küzd érte,vagy "nem jönnek oda hozzám" mentalitással éli az életét.

Nekem van barátnőm,pedig amikor összejöttünk elég csóró voltam,de odatettem magam és lett belőlem valaki.

Mellesleg van akinek van pénze,apuci-anyuci miatt,de 0 jellemmel rendelkezik és az olyan emberek hasonló párt találnak maguk mellé(őket nem irigyeltem soha).

28/F

2018. aug. 7. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, abban a helyzetben, ha nincs pénzed. Ha lenne pénzed, de mondjuk nem lenne kockahasad, akkor természetesen csak a kockahason múlna, hogy nincs barátnőd. Ha lenne kockahasad, de nem lennél bunkó, akkor azért nem lenne barátnőd, mert túl jó vagy erre a világra.

A nők minden szerint szortíroznak, kivéve a jó személyiség szerint. Legalábbis a sikertelen férfiak szerint.

2018. aug. 7. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem szükséges feltétel a pénz, de nyilvánvalóan előny.

Ugyanúgy, ahogy pl. a kockahas sem feltétel, de nyilvánvalóan előny.

Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nő - főleg, ha valami komolyat keres - akkor azt is nézi, hogy a férfi hogyan tud majd hozzájárulni a közös élet anyagi feltételeinek megteremtéséhez.

2018. aug. 8. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!