Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak csak az anyagi körülményein múlik, hogy lehet-e barátnője?
"nem jönnek hozzám ismerkedni."
Miért mennének oda hozzád?
Te vagy a férfi, viselkedj már férfiként. Te menj oda a csajokhoz.
Ezen múlik, nem a pénzen.
Lehet,hogy le leszek szavazva,de szerintem a pillanatnyi anyagi helyzet jelentéktelen.Az számít,hogy az illető mennyire talpra esett,mert a pénzzel akármi történhet.Értékvesztés például,mint Venezuelában.
Az a lényeg,hogy az illető megteremti,amit szeretne és küzd érte,vagy "nem jönnek oda hozzám" mentalitással éli az életét.
Nekem van barátnőm,pedig amikor összejöttünk elég csóró voltam,de odatettem magam és lett belőlem valaki.
Mellesleg van akinek van pénze,apuci-anyuci miatt,de 0 jellemmel rendelkezik és az olyan emberek hasonló párt találnak maguk mellé(őket nem irigyeltem soha).
28/F
Igen, abban a helyzetben, ha nincs pénzed. Ha lenne pénzed, de mondjuk nem lenne kockahasad, akkor természetesen csak a kockahason múlna, hogy nincs barátnőd. Ha lenne kockahasad, de nem lennél bunkó, akkor azért nem lenne barátnőd, mert túl jó vagy erre a világra.
A nők minden szerint szortíroznak, kivéve a jó személyiség szerint. Legalábbis a sikertelen férfiak szerint.
Nem szükséges feltétel a pénz, de nyilvánvalóan előny.
Ugyanúgy, ahogy pl. a kockahas sem feltétel, de nyilvánvalóan előny.
Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy a nő - főleg, ha valami komolyat keres - akkor azt is nézi, hogy a férfi hogyan tud majd hozzájárulni a közös élet anyagi feltételeinek megteremtéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!