Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan pasik, akik természetesnek veszik, hogy majd a nő keresi őket?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 06:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Igen: azért, mert ha én lépek, az tuti nyomulásnak venné. így amikor úgy érzi, akkor keressen ő.
2018. aug. 6. 07:09
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Igen. Nem normális, ha mindig csak a férfi keresi a nőt.
2018. aug. 6. 07:32
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Ha mindug csak én keresném a nőt, hamar elillannék mellőle. Keressen ő is, ha számítok neki, ha fontos vagyok.
2018. aug. 6. 08:16
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha valaki szeret, az keresni fog. Ez oda-vissza érvényes. Aki nem, azt vagy nem érdeklem eléggé (ez esetben értelemszerűen felejtős), vagy holmi dedós játékokat űz, ami szintén felejtős.
2018. aug. 6. 08:24
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem az természetes, hogy ha már elkezdődött valami párbeszéd, akkor a nő is folytatja ha rajta a sor.

Ha nem reagál valamire az könnyen úgy értelmezhető, hogy nem kíván tovább kommunikálni.

Ebben az eseteben minek keresse a férfi? Mit keressen?

Vannak emberek akik nem szeretik ezt a játékot. Ez a "ha igazán kellek hajtson - ha meg akar kapni kaparjon" játék kicsit a dominancia harcot sugallja. Szerintem az ember nem azért vágyik kapcsolatra, hogy folyton harcoljon, vagy az alá/felérendeltségen kellene aggódnia.

Épp az ellenkezője miatt!

Ezt lehet, hogy mások másképp érzik a felszínen, de olyan is lesz a kapcsolatuk.

2018. aug. 6. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:

15-ossel ertek egyet. Alap esetben en sem a masik lenyomasa vagy legyozese miatt akarok kalcsolatot. De vannak akik ebben elik ki. Nagyon is sokan. Nem veletlenul sziletett meg az a szo erre hogy “jatszmazas”. Amig ezt nem ismered fel te magad is reszese vagy! De ha mar felismered tudod kerulni, tudod magad kivyogyitano belole es olyan tarsra talalni akivel oszinte, normalis kapcsolatod lehet.

A fiatalok es tinik a jatszmak kiralya. Amit ha nem ismernek fel fenott korukra is folytatnak, es mar nehez belole kijonni, ha nem tudnak kulonbseget tenni. A legtobb ember ilyen teren vak, es ezzt nem latja be.

2018. aug. 6. 10:37
 17/19 anonim ***** válasza:
68%
Kezdek én is efelé az irányba menni, belefáradtam a sok felesleges rohangálásba a nők után.
2018. aug. 6. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanebben a helyzetben vagyok, kedves kerdezo...ismerkedek egy sraccal, parszor talalkoztunk is mar, az elejen altalaban o keresett, de en is siman rairtam, ha ugy volt, most pedig egy ideje valamiert ebbol visszavett, en pedig meg irtam neki batran, de egyre jobban agyalok rajta, hogy nem terhes e neki, hogy mindig keresem...beszelunk olyankor mindig normalisan, ha irok, de nem tudom h hol a hatar, hogy mar csak en eroltetem ezt...jo lenne, ha azert a masik fel is erdeklodne magatol szerintem
2018. aug. 6. 11:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Én is jobb szeretem, sőt el is várom, hogy a nők keressenek. :) Teperjenek ők is egy kicsit. :) Mostanában persze nem talál meg senki. :D F
2018. aug. 10. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!