Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért veszik természetesnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszik természetesnek, hogy a nőt meg lehet csalni, mert már nem olyan fiatalos, szép?

Figyelt kérdés

Csak ámulok egyesek hozzászólásain, hogy nem tartják elvetendő dolognak, sőt természetesnek veszik, hogy megcsalják a nőket, mert az már nem olyan "friss hús".

Mintha valami eldobható használati eszköznek tekintenék...

2016. jún. 3. 01:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%

Ez nem igaz.

Én imádom az érett nőket, szal senki nem fog porosodni, nyugi;)

2016. jún. 3. 01:18
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert vannak akik a fiatalokra buknak és ők úgy gondolják, hogy ha a nő nem elég kívánatos, akkor bocsánatos bűn, hogy kielégítik a szexuális vágyaikat egy fiatalabbal.

A másik tábor, akik direkt az idősebb nőkre buknak. Ők gondolom idősebb nőkkel csalják a párjukat.

És vannak akik elítélik a megcsalást és nem csalják meg senkivel.

2016. jún. 3. 01:22
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Mindig is voltak, lesznek beteg emberek. Beteg világban élünk.
2016. jún. 3. 01:22
 4/28 cukilányka 0.0 ***** válasza:
7%

Amelyik nő leereszt és nem tartja rendben az alakját, az meg is érdemli.

20L

2016. jún. 3. 01:25
 5/28 A kérdező kommentje:

4-es, te úgy gondolod, hogy mindig ilyen maradsz amilyen most?

Nagyon naiv vagy...

2016. jún. 3. 01:26
 6/28 anonim ***** válasza:
26%
Sose hallottam ilyenről, nem tudom miről beszélsz, 40 éves korig ha egy nő minimálisan ad magára nem lesz ronda, elhízni pedig nme kötelező, fölötte megha jár egy 4 évvel idősebb palival már úgyse a szex lesz a fontos.
2016. jún. 3. 01:33
 7/28 cukilányka 0.0 ***** válasza:
1%
# 5: Tudod, én igényes vagyok magamra, nem vetem meg az egészséges táplálkozást és a sportot. :)
2016. jún. 3. 01:36
 8/28 anonim ***** válasza:
89%

Azzal itt tisztában vannak a felháborodott válaszadók, hogy nem csak az elhízás tudja elrontani a külsőt? Idővel ráncosodunk, változik az arcunk, öregszünk, őszülünk, a mellek lógni fognak a gravitáció és a kötőszövet megereszkedése miatt, a csontok is deformálódhatnak, az orr és a fül nagyobb lesz stb.

Itt sehol nem volt kiemelve, hogy az elhízásról szólna a kérdés. De amúgy idővel az anyagcsere lelassul és könnyebben feljönnek a kilók, illetve nehezebben mennek le.

2016. jún. 3. 01:37
 9/28 A kérdező kommentje:
Drága csillagzatom, én is igényes vagyok, sőt nekem még az alakomért sem kellett megdolgoznom, mert baromi jó genetikám van, de bosszant ha valaki pökhendi és ítélkező másokkal szemben!
2016. jún. 3. 01:39
 10/28 cukilányka 0.0 ***** válasza:
5%
Olyan alkat nincs, amiért nem kell tenni... ;) Lehet, hogy vékony vagy, de az edzetlen kis testikéd biztos nem ér fel az enyémmel. :)
2016. jún. 3. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!