Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép embereket nehezebb megtartani?
Szép emberek, ha jelen esetben lányokról beszélünk, több ajánlatot kapnak. Utcán, munkahelyen, egyetemen, baráti társaság által megismersz valakit. Magyarul a kísértés nagyobb, egy kevésbé szép lányt nem bombáznak ennyien.
De amíg a szép lány 100 ajánlatot visszautasít, addig a "csúnya" lány mivel neki nincs ennyi, már a második lehetőséggel él... Magyarul a kísértés nagyobb, de ez egyénfüggő
Ez most nagyképű lesz, de őszinte választ akarok adni. Én szép vagyok. Buknak rám a pasik, mindig is buktak. Sosem okozott problémát hogy jóban legyek velük, de ne feküdjek le velük. Ellenben ha épp ahhoz szottyanna kedvem megtehetném. (volt már rá példa ínségesebb időben)
És éppen ez a sok lehetőség az ami miatt nem is érdekes.
A párkapcsolatom tökéletes (már amennyire két tökéletlen ember kapcsolata az lehet), a vőlegényem a mindenem.
Szép vagyok, és buknak rám a ffiak, de ez nem jelenti, hogy én ne arra vágynék, mint bárki más, hogy valakinek én ne egy szép dugnivaló pun.i legyek, hanem a világ közepe, akit a tenyerén hordoz. Ezt nem cserélném el egy csomó pasi legyeskedésére, akik amúgy is csak tudjátok mit akarnak.
Szép vagyok. Nem hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!