Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet "megtartani" a...

Hogy lehet "megtartani" a szép bőrt?

Figyelt kérdés

Évekig nagyon ronda pattanásos, heges bőröm volt, most már csak kicsit látszik, nem vészes, nem is különösebben zsíros, legfeljebb a homlokom. Kajákra nagyon odafigyelek, de arra lennék kíváncsi hogy milyen krémeket, pakolásokat javasoltok?

17 L

2012. jan. 23. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:

pattanásra:aknesol

tisztításra:én egy egyszerű olcsó noname arctisztítót vettem,szerintem jó,de ki kell tapasztaélni neked melyik jó

radír:kozmetikus ajánlott nekem egy arcradírt,azt csak kozmetikusnál lehet megtalálni,de nem mindnél,erre kozmetikus tanácsát ajánlom,mert ezzel is meg vagyok elégedve

pakolás: reszelt ubi(felfrissít),méz+fahéj(pattanásokra jó)

egyéb:gőzöld ki az arcod,ha nem is kozmetikussal,de othhon ki tudod gőzölni,ezt heti 2x-3x ajánlom,tisztább,puhább lesz tőle a bőr,mosd meg naponta 3x-4x hideg vízzel,ez összehúzza a pórusokat

remélem segítettem

2012. jan. 23. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi :) esetleg még a kozmetikustól beszerzett cuccok nevét, márkáját meg tudnád mondani?
2012. jan. 24. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Minden este bőrmegújító krémet vigyél fel bőséggel meleg vizes arcmosás után. (pl.Garnier Skin Naturals Essentials night)

Reggel arctonik (pl. Nivea Visage pure effect Stay Clear) , pár percre rá meg kék tengelyes Nivea krém.

Egyébként néha ásványvízzel is megmoshatnád az arcod.

2012. jan. 27. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!