Hogy lehet "megtartani" a szép bőrt?
Évekig nagyon ronda pattanásos, heges bőröm volt, most már csak kicsit látszik, nem vészes, nem is különösebben zsíros, legfeljebb a homlokom. Kajákra nagyon odafigyelek, de arra lennék kíváncsi hogy milyen krémeket, pakolásokat javasoltok?
17 L
pattanásra:aknesol
tisztításra:én egy egyszerű olcsó noname arctisztítót vettem,szerintem jó,de ki kell tapasztaélni neked melyik jó
radír:kozmetikus ajánlott nekem egy arcradírt,azt csak kozmetikusnál lehet megtalálni,de nem mindnél,erre kozmetikus tanácsát ajánlom,mert ezzel is meg vagyok elégedve
pakolás: reszelt ubi(felfrissít),méz+fahéj(pattanásokra jó)
egyéb:gőzöld ki az arcod,ha nem is kozmetikussal,de othhon ki tudod gőzölni,ezt heti 2x-3x ajánlom,tisztább,puhább lesz tőle a bőr,mosd meg naponta 3x-4x hideg vízzel,ez összehúzza a pórusokat
remélem segítettem
Minden este bőrmegújító krémet vigyél fel bőséggel meleg vizes arcmosás után. (pl.Garnier Skin Naturals Essentials night)
Reggel arctonik (pl. Nivea Visage pure effect Stay Clear) , pár percre rá meg kék tengelyes Nivea krém.
Egyébként néha ásványvízzel is megmoshatnád az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!