Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan pasik, akik természetesnek veszik, hogy majd a nő keresi őket?

Figyelt kérdés
2018. aug. 6. 06:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen helyzetről van szó?
2018. aug. 6. 06:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Magától szökőévben egyszer ír rám valaki, aztán értetlenkedve kérdezi, hogy miért nem beszélünk többet.
2018. aug. 6. 06:15
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
@2: Ha úgy érzed, hogy egyoldalú a kommunikáció, akkor mondd meg neki. Egyébként ha tényleg érdekled, akkor keresne, amikor lehetősége van rá.
2018. aug. 6. 06:19
 4/19 anonim ***** válasza:
47%

Nálam igy van. A közelmúltban több esetben is ők kerestek.

Tök jó érzés, hogy a hagyományos nézettel ellentétben engem keresnek a nők, és nem én rohangálok utánuk.

29/F

2018. aug. 6. 06:20
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Gondolom visszakérdeztél,hogy Ő miért is nem keres akkor Téged?

De az is lehet,hogy csak barátságot akar, és beszélgetni Veled gyakrabban egy jót.

Bizonyára nem így van, de arra nem gondolsz,hogy ezt csak udvariasságból mondja?

Nem tudsz Vele mit kezdeni, ha elmondtad,hogy Te is szívesebben beszélgetnél gyakrabban Vele, de keressen Ő is, és ennek ellenére nem teszi...én bizonyára nem keresném gyakrabban attól, ahogy Te teszed. Sőt...

2018. aug. 6. 06:21
 6/19 A kérdező kommentje:
Szerintem is, ezért is inkább idegesítő ez a kamu értetlenkedés. Le fogom pattintani :)
2018. aug. 6. 06:22
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam rá semmit, mert meglepődtem ezen a beszóláson. Egyszer már töröltem is, mert nem kommunikáltunk szinte semmit, azt is felhozta, megjegyezte, tette a szemrehányást.
2018. aug. 6. 06:24
 8/19 anonim ***** válasza:
2%

Én ilyen vagyok. Eddig mindig bevált.

27f

2018. aug. 6. 06:37
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Sose lehet tudni miből lesz valami. Egyszer fizetsz egy kávét, aztán már csak akkor térsz magadhoz mikor van két közös gyerek. Aztán gyors válás és életed végéig nyomor:)
2018. aug. 6. 06:40
 10/19 anonim ***** válasza:
35%

Igen. Mit kezdjek azzal a nővel, akin érezni, nincs oda értem, nem keres ir, beszélget. Szórakozásra kell a másik aki elszórakoztatja, na az nem én vagyok.

Azért akadnak nők, akik kimutatják, hogy kellesz. Aki meg ül a babérjain és várja hogy szórakoztassam, az igy járt.

2018. aug. 6. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!