Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akik természetesnek veszik, hogy majd a nő keresi őket?
Nálam igy van. A közelmúltban több esetben is ők kerestek.
Tök jó érzés, hogy a hagyományos nézettel ellentétben engem keresnek a nők, és nem én rohangálok utánuk.
29/F
Gondolom visszakérdeztél,hogy Ő miért is nem keres akkor Téged?
De az is lehet,hogy csak barátságot akar, és beszélgetni Veled gyakrabban egy jót.
Bizonyára nem így van, de arra nem gondolsz,hogy ezt csak udvariasságból mondja?
Nem tudsz Vele mit kezdeni, ha elmondtad,hogy Te is szívesebben beszélgetnél gyakrabban Vele, de keressen Ő is, és ennek ellenére nem teszi...én bizonyára nem keresném gyakrabban attól, ahogy Te teszed. Sőt...
Én ilyen vagyok. Eddig mindig bevált.
27f
Igen. Mit kezdjek azzal a nővel, akin érezni, nincs oda értem, nem keres ir, beszélget. Szórakozásra kell a másik aki elszórakoztatja, na az nem én vagyok.
Azért akadnak nők, akik kimutatják, hogy kellesz. Aki meg ül a babérjain és várja hogy szórakoztassam, az igy járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!