Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem szokott könyveket olvasni?
7-es rossz körökben mozogsz! Zsák a foltját, gondolom.
Elárulom, nő vagyok, majdnem napi rendszerességgel olvasok, van egy 16 éves lányom, és ki hinné...ő is olvas😊
Tudom én is rengeteg ilyen típusú könyvet olvastam régebben csak úgy faltam oket
Leginkább a szex miatt olvastam őket mert úgy érzetem velem történik meg én elem at . Reménykedtem hogy a valóságban is ilyen örömteli könnyed erőteljes a szex
Aztán elvesztettem a szuzessegem és megutaltam az ilyen szexuális tartalmú könyveket , csalódtam a szexben mert titkon reménykedtem hogy olyan élvezetes lesz mint a könyvekben amiket olvastam
Összejõnnék ilyen férfival.
Vagy 5 éven át nem olvastam, most havonta 3-4 könyvet elolvasok.. nem lettem jobb ember, sem okosabb. Több érdekes történetet tudnék mesélni, ennyi pluszt adtak(meg azt a pár megrázó/szórakoztató órát).
"nem lettem jobb ember, sem okosabb"
Na ezért nem mindegy hogy mit olvas az ember.
Szerintem az olvasás lényege hogy élvezze az ember szorakoztassa stb
Engem nem érdekelnek tömény száraz könyvek (ismeretterjesztő ,életrajzi könyvek , történelmi könyvek , stb )
Szépirodalmat nem szeretem
Számomra fontos hogy olyan könyvet olvassak ami távol áll a valóságtól és másnak érezhetem magam akció dús legyen pörgős
Akár milyen könyvet olvasol, a könyvolvasással bővül a szókincsed. Ez köztudott.
Van, aki szórakozásból olvas, van aki tájékozódásból, van, aki tanulmányai miatt..stb.
A könyvolvasás mindig jó. :)
Én heti egy könyvet biztos elolvasok(inkább többet), de a párom nem szokott soha és még eszembe se jutott, hogy ennek zavarnia kéne. Szerintem a férfiakat még kevésbé érdekli ez.
N
Szerintem ez nem párkapcsolati téma. Lehet, hogy egyetemeken többnyire elvárt dolog az olvasás, de nem párkapcsolatban. Tehát ne a párod miatt olvass.
Úgy gondolom, hogy alapjábavéve nem létszükséglet olvasni minden embernek, de ha pl. valaki szellemi munkában szeretne elhelyezkedni, az már kicsit más helyzet...
Tehát ebben a témában biztosan másképp viszonyulok egy mezõföldeken krumplit szedõ Józsi bácsihoz, és másképp egy szociológus Pirihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!