Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem szokott könyveket olvasni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 20:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

7-es rossz körökben mozogsz! Zsák a foltját, gondolom.

Elárulom, nő vagyok, majdnem napi rendszerességgel olvasok, van egy 16 éves lányom, és ki hinné...ő is olvas😊

2018. aug. 5. 21:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Tudom én is rengeteg ilyen típusú könyvet olvastam régebben csak úgy faltam oket

Leginkább a szex miatt olvastam őket mert úgy érzetem velem történik meg én elem at . Reménykedtem hogy a valóságban is ilyen örömteli könnyed erőteljes a szex

Aztán elvesztettem a szuzessegem és megutaltam az ilyen szexuális tartalmú könyveket , csalódtam a szexben mert titkon reménykedtem hogy olyan élvezetes lesz mint a könyvekben amiket olvastam

2018. aug. 5. 21:51
 23/29 anonim ***** válasza:
50%

Összejõnnék ilyen férfival.

Vagy 5 éven át nem olvastam, most havonta 3-4 könyvet elolvasok.. nem lettem jobb ember, sem okosabb. Több érdekes történetet tudnék mesélni, ennyi pluszt adtak(meg azt a pár megrázó/szórakoztató órát).

2018. aug. 5. 21:52
 24/29 anonim ***** válasza:
67%

"nem lettem jobb ember, sem okosabb"

Na ezért nem mindegy hogy mit olvas az ember.

2018. aug. 5. 21:59
 25/29 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az olvasás lényege hogy élvezze az ember szorakoztassa stb

Engem nem érdekelnek tömény száraz könyvek (ismeretterjesztő ,életrajzi könyvek , történelmi könyvek , stb )

Szépirodalmat nem szeretem

Számomra fontos hogy olyan könyvet olvassak ami távol áll a valóságtól és másnak érezhetem magam akció dús legyen pörgős

2018. aug. 5. 22:03
 26/29 anonim ***** válasza:
96%

Akár milyen könyvet olvasol, a könyvolvasással bővül a szókincsed. Ez köztudott.

Van, aki szórakozásból olvas, van aki tájékozódásból, van, aki tanulmányai miatt..stb.

A könyvolvasás mindig jó. :)

2018. aug. 5. 22:08
 27/29 anonim ***** válasza:
61%

Én heti egy könyvet biztos elolvasok(inkább többet), de a párom nem szokott soha és még eszembe se jutott, hogy ennek zavarnia kéne. Szerintem a férfiakat még kevésbé érdekli ez.

N

2018. aug. 5. 22:14
 28/29 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, lányként válaszolok. Engem ez egyáltalán nem zavarna. Én gyerekkoromban nagyon szerettem olvasni és nyilván nem nem tudom milyen komoly szépirodalmi vagy tudományos művekre kell gondolni, de pl. imádtam a Harry Pottert, Sherlock Holmes történeteit, Szabó Magda könyveit, a lovas regényeket és még sorolhatnám, még a kötelezőket is szívesen olvastam (egy-két kivételtől eltekintve). Aztán idővel egyre kevesebbet olvastam, mert középsuliban már sokkal többet kellett tanulni és elég sok időmet, energiámat elvette. 11.-12. osztály körül már lazult az órarendem és én is jobban felvettem a ritmust, megtanultam beosztani az időmet és akkor ismét elkezdtem olvasni, könyvtárba és olvasóklubba jártam.... Hát szokták mondani, hogy a közös érdeklődés összehozza az embereket és milyen jó kis beszélgetéseket, illetve eszmecseréket lehet folytatni, vitázni stb., de én annyi rosszindulattal, előítélettel még soha sem találkoztam, mint akkor. Most egy nyelvszakon tanulok, ami elég sok olvasást igényel és itt is van egy-két ember, aki elég “furcsán” gondolkozik.... Az olvasás egy tényleg jó időtöltés, mert azon túl, hogy szórakoztató, tényleg van csomó jótékony hatása. Szokták mondani, hogy fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt, a problémamegoldó képességet, a helyesírást stb., és sokat lehet belőle tanulni is (bár ez attól is függ, hogy mit olvas az ember), én ezt nem is vitatom. Viszont egyre inkább azt érzem, hogy ez egy ilyen sznob dolog lett, mint pl. a borozás, amivel fel lehet vágni és lehet mutogatni, hogy én olvasok és akkor egy nagyon intelligens, művelt, tájékozott értelmiségi vagyok... Persze, annak örülni kell, hogy most egyre felkapottabb és divatosabb az olvasás, de nekem nagyon nagyon nem szimpatikus ez a pökhendiség, felsőbbrendűség, “úriaskodás”, amivel sokszor társul. Engem elég szépen el is szomorított mikor először találkoztam ezzel és igazából a mai napig nem értem. Szerintem nem feltétlenül lesz valaki kevesebb vagy kevésbé értékes attól, hogy nem szeret olvasni.
2018. aug. 5. 22:34
 29/29 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem ez nem párkapcsolati téma. Lehet, hogy egyetemeken többnyire elvárt dolog az olvasás, de nem párkapcsolatban. Tehát ne a párod miatt olvass.

Úgy gondolom, hogy alapjábavéve nem létszükséglet olvasni minden embernek, de ha pl. valaki szellemi munkában szeretne elhelyezkedni, az már kicsit más helyzet...

Tehát ebben a témában biztosan másképp viszonyulok egy mezõföldeken krumplit szedõ Józsi bácsihoz, és másképp egy szociológus Pirihez.

2018. aug. 6. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!