Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan lánnyal, aki nem szokott könyveket olvasni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 20:57
11/29 anonim válasza:
Nem feltétlen okoz intelligenciát. Nem lesz attól okosabb hogy szürke 50 árnyalatát és hasonló könyveket olvas, míg ismeretterjesztő csatornákról vagy netről sok mindent meg lehet tanulni.
12/29 anonim válasza:
Nem,fészbúkzombival nem jönnék össze.
14/29 anonim válasza:
Én nagyon szeretek olvasni , de nem érdekel ha a majd az illető akivel egyszer ossze jövök a távoli jövőben esetleg nem szeret olvasni
Mondjuk nem művelődés miatt olvasok hanem hogy szórakoztasson engem
Imadom a fantasykat, az őrült sorozat gyilkosos , világvége hangulatú könyveket.
N24
15/29 anonim válasza:
Bocs, a Szürke50-ről minden könyves portálon meg fórumon azt olvastam, hogy a nyelvi igénytelenség legalja. Állítólag angol eredetiben is. Muszáj pont ilyen szélsőségekkel példálózni?
16/29 anonim válasza:
"világvége hangulatú könyveket"
Disztópiákat?
17/29 anonim válasza:
Miért lenne fészbuk zombi csak mert valaki nem olvas? Vagy mi van ha valaki szeret olvasni és mellette folytom fenn van facebookon? Más hobbi esetleg nem is létezik?
18/29 anonim válasza:
Olvastam a szűkre 50 árnyalatot
Kiakasztott
Minden második oldalon ez volt
“Szentséges bass_zanty_u, belső istennőm remegve bújt a kanapé mögé , belső istennőm büszkén vonult végig ahogy a sok tekintet rá Szegődött, belső istennőm értetlenül állt a dolgok előtt
Komolyan a végén úgy voltam vele ahány belső istennő szöveg jön annyi pálinkát iszom meg
Szerintem a könyv végére részeg lettem volna
19/29 anonim válasza:
Azt ismerik a legtöbben azért azt írtam. Arra akartam kilyukadni hogy sokan csak ilyen stílusú könyveket olvasnak, amiben a szexi alfa pasi összejön a kisegér csajjal vagy egy könnyed limonádé szerelmes történet. Ezek miért jobbak mint egy ismeretterjesztő magazin, műsor vagy TedX előadás vagy bármi hasonló? Mintha aki nem olvasna könyveket az egy buta paraszt aki meg olvas egyből művelt és intelligens.
20/29 anonim válasza:
#16 igen elnezest hogy nem így irtam ki csak soha nem jut eszembe ez a szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!