Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban állok egy férfival. Még csak 2-szer randiztunk egymással. De már 2. nap mikor internetünk beszéltünk szerelmet vallott, mindig bókol hogy milyen szép vagyok, szíveket küld. Azt mondta hogy mindent megtesz azért hogy boldog legyek mellette. Már az első találkozón megtörtént a csók, megölelt, amire azt mondta, hogy fogalma sincs mit csinált volna, ha ez nem történhetett volna meg.

Azt mondta 1 hónap múlva szeretné megkérni a kezem. Meg már kitalált egy nyaralást ahová azt mondta hogy mennem kell, azokra a napokra ne tervezzek semmi mást.

2018. aug. 5. 20:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
86%
Tudja mennyi van a bankszámládon? Nincs több kérdésem.
2018. aug. 5. 20:49
 2/30 A kérdező kommentje:
Azt nem tudja. Amúgy nem vagyok gazdag.
2018. aug. 5. 20:52
 3/30 anonim ***** válasza:
91%
Ez a pasi valamit akar - nem tudom mit, de az tuti, hogy nem téged. Vagy csak simán nem ép az elméje! Csak óvatosan a nyaralással, meg minden mással. Számodra nem furcsák ezek a dolgok?
2018. aug. 5. 20:52
 4/30 A kérdező kommentje:
De furcsa, pont azért írtam ki a kérdést.
2018. aug. 5. 20:53
 5/30 anonim ***** válasza:
66%
Hát elég fura az egész.Vagy szeretethiányos vagy vallásos.Azok viselkednek így.Te hogy érzel iránta? Mert hát kettőn áll a vásár...
2018. aug. 5. 20:57
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Rendkívül gyors a tempó, valami van a háttérben.

Célja van vele, hogy szerelmet vall, a bókolással, a gyors házassággal...

Nyaralás ahova "menned kell"...

Érdekes ez az egész.

2018. aug. 5. 20:58
 7/30 A kérdező kommentje:
Nem külföldre vinne nyaralni.
2018. aug. 5. 21:00
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

2 találkozás után szerelmes?

- pszichopata

- EU-n kívüli állampolgár letelepedési engedélyre hajt

- szeretethiányos

- a vesédet akarja eladni

2018. aug. 5. 21:01
 9/30 anonim ***** válasza:
A rokonod?
 10/30 A kérdező kommentje:
Vallásosnak nem vallásos mert erről már beszéltünk.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!