Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerintetek miért nem húznak jobbra Tinderen?
Illetve miért nem érdeklem a nőket élőben sem? Ennyire csúnya lennék? :D Üzenetben küldök képet, ha irtok privátot.
Ne itt kérjétek!
"Aaaa.... A férfiak sem így gondolkodnak. Egyes férfiak így gondolkodnak, mások amúgy. Még mindig nem kell általánosítani. Egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyi lányt jelöltem meg, hogy tetszik társkeresőn. Ugyanis aki nem tetszik, miért is nyomnék rá? Miért "merítenék" nagyot, "válogatás" nélkül? Miért hülyíteném az adott lányt, hogy ha amúgy nem is tetszik? Sose értettem és nem értem. Nem fogok mindenkire rányomni, mondván, hogy valaki majd csak bejön. Olyan jöjjön be, aki tetszik kívül-belül. Szóval még egyszer: nem mindenki úgy működik. :)"
Értem, és ez tök jó, csak a nőkkel ellentétben neked ezzel a stratégiával vért kell majd hugyoznod, mire lesz társad. Lehet idealizálni a társkeresést, de a rideg valóság az, hogy a férfiaknak más stratégia jön be, mint a nőknek. Nekem se akárki kell, nekem is elég komoly feltételeim vannak. Nincs is kapcsolatom, és halál frusztrált is vagyok miatta. A szigorú szűrés a nők kiváltsága ebben a játékban. Ha ezt eddig nem tanultad meg, majd megfogod, vagy bekattansz. Sok sikert!
13
Hát pedig én sokkal jobban tisztelem és fel tudok nézni arra a férfire, aki képes elvárásokat támasztani a nők felé, főleg, ha belsőre is elvár egy szintet.
Itt az oldalon is mindig írom mindenkinek, hogy ne tegye magát ócska, nevetséges emberré azzal, hogy leáll minden szutyokkal. Nem jó stratégia végigkúrni minden szemetet meg bepróbálkozni mindenkinél. Igenis legyen elvárásotok, kívül-belül. Azt nem lehet tisztelni, akinek kb minden jó, csak legyen. Egyszerűen nem is akarok tetszeni egy olyannak, mert tudom, hogy ha semmit sem tettem volna az életemben, akkor is meg akarna dugni. Ez nincs így.
"Hát pedig én sokkal jobban tisztelem és fel tudok nézni arra a férfire, aki képes elvárásokat támasztani a nők felé, főleg, ha belsőre is elvár egy szintet."
Értem, én is. Csak az a baj, hogy ettől még senkinek nem lesz barátnője. Teljesen feleslegesen magyarázom ezt neked, mert nem vagy pasi, és csak a saját lózungjaidat nyomod, amikről azt hiszed, igazak. Csak közben homlokegyenest mást CSINÁLNAK a nők, mint amit MONDANAK. Nagyon jól hangzik ez, amit ide leírsz, csak tele van a világ olyan férfival, aki nem talál nőt annak ellenére, hogy teljesen normális, és komoly belső elvárásokat támaszt, miközben a mindenre sz*ró pragmatikus sunyi g*cik, akik emberszámba nem veszik a nőket és a csillagokat lehazudják az égről, azok jobbnál jobb nőkkel járnak. Nem ez kell nektek. De nincs is erről értelme vitáznom veled, mert ez egy játszma, és a játszmákban nincs őszinteség. Van ez a mondás, hogy aki halat akar fogni, az ne a halat kérdezze, hogy kell, hanem a horgászt... Aki csajozni akar tanulni, az gyakorlott pasiktól kérjen tanácsot, ne nőktől, mert a nők aztán úgy elirányítják a remek tanácsaikkal (bókoljál, vegyél virágot, legyél aranyos, stb.), hogy arra az emberre az életben senki nem fog pasiként nézni, csak egy nyámnyila lúzerként. A nők tudat alatt abban érdekeltek, hogy minél több akadályt gördítsenek a hódítás útjába. Nem mindenféle nemes gesztusokra buknak, hanem a dominancia jeleire. a figyelemkeltés képességére és a vonzó külsőre. Ennyi az egész. A nők ezt nem fogják bevallani, mert ellenérdekeltek abban, hogy hatékonyan működjön a párkeresés, ugyanis nekik az a feladatuk, hogy szűrjenek. Ez az igazság. Óva intek minden férfit attól, hogy nőkre hallgasson ebben a kérdésben. Az, hogy férfi és nő erről a témáról beszélget, az egy hamis narratíva. Olyan, mintha két, egymás ellen játszó pókerjátékos beszélgetne a stratégiáikról. Ebben a játszmában a férfinak meg kell tanulnia átverni a nőt, legalábbis az udvarlási szakaszban. Másként nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!