Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt tinderen a “párom”?
Figyelt kérdés
Tegnap este találtunk egymásra, beszélgettünk, és megbeszéltük, hogy másnap folytatjuk a beszélgetést. Ma reggel meg már nem jelent meg a párjaim közt.
Nem tudom mit tegyek. Kétségbe vagyok esve.
2018. aug. 1. 10:49
1/15 anonim válasza:
Nem voltál neki szimpatikus, ezért aktiválta a "szétválás" funkciót.
2/15 A kérdező kommentje:
Az elég fura lenne :/ én is ettől félek. Nagyon nem úgy tűnt mint aki szét akar válni.
2018. aug. 1. 11:04
3/15 anonim válasza:
Ilyen baromság miatt ne legyél kétségbeesve.
Õ nem a párod, miért lenne valaki a párod valaki, akivel csak neten váltottál pár szót? Ne legyél már hülye.
4/15 anonim válasza:
2x ment a ‘valaki’ szó, bocs a hibáért, egy visszavonva:)
6/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam idézőjelbe mert a tinder hívja így hogy pár.
2018. aug. 1. 11:11
7/15 A kérdező kommentje:
És van valami mód rá, hogy megtaláljam? Ha a keresztnevét és a lakhelyét ismerem.
2018. aug. 1. 11:12
8/15 anonim válasza:
Ha akarna valamit, nem tunt volna el. Ne keresd.
9/15 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi a segítséget.
2018. aug. 1. 11:29
10/15 anonim válasza:
Törölt téged azaz rányomott a szétválásra. Nem voltál neki szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!