Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt tinderen a “párom”?
Tegnap este találtunk egymásra, beszélgettünk, és megbeszéltük, hogy másnap folytatjuk a beszélgetést. Ma reggel meg már nem jelent meg a párjaim közt.
Nem tudom mit tegyek. Kétségbe vagyok esve.
Szia! Sajnos én tudom rá a magyarázatot, mert ugyanez vagyok.
Volt, hogy Tinderen baromira jöl elbeszélgettünk, ezért élveztem. De nem voltak vele kapcsolatban romantikus érzéseim, csak élveztem a társaságát. Aztán mikor abbahagytuk, unmatcheltem, mert nem akartam a hitegetést, vagy hogy felvessen talit. Azért húztam tetszikre eredetileg, mert érdekesnek tűnt, nem azért, mert bejött. És mivel beindult a beszélgetés, nem hagytam faképnél.
A másik, hogy pl. lázas vagyok otthon, akkor Tinder. Unaloműzésre felregisztrálok. Persze dilitálom az éjjel.
Köszi az értelmes válaszolóknak.
Igen a végén kiderült, hogy nem gondolta komolyan az egészet és azért törölt. Elején máshogy adta elő magát, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!