Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevés párom Tinderen? F
Szerintem eszméletlen jó képeket raktam fel, mind fotózási, mind pszichológiai szempontból. Tehát teljes mértékben szimpátiát sugárzok.
Ugyanez a leírásban is.
Én magam pedig tesztelésként szinte mindenkit tetszikelek, csak a nagyon ocsmányokat húzom balra.
Szép lánnyal még nem lettem pár :/ pedig ezer tetszikelésen biztosan túl vagyok
Tudnátok tippeket adni, hogy mi a jó kép-leírás oda, amire sokan jobbra húznának?
Mutatsz egy képet, ha már ennyire jók? :) :) :) Tényleg érdekel!
Nekem fontos a leírás a profilon, bár sokan csak a szépségre mennek és el se olvassák. A pasik se az enyémet. :)
Én pl. nem húzok jobbra autóval pózolós képet vagy félmeztelen kockahas mutogatósat... Nem szeretem a felszínes embereket. Jobban tetszik egy őszinte mosoly, egy kép, ahol a hobbijába van merülve vagy csak egy pohár sörrel/borral üldögél az úriember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!