Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs Tinderen egy párom se? 25/F

Figyelt kérdés
Sokakat lájkoltam, de nincs kb. egy egyezésem sem. Mi lehet az oka?

2018. márc. 18. 11:53
 1/8 October15 ***** válasza:
46%

Párod? Mármint olyan aki dugni akar veled? Mármint pls tinderről beszélünk..

26F

2018. márc. 18. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy
2018. márc. 18. 11:59
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Számos oka lehet, a leggyakoribbak:

* kisfiús az arcod

* nyomi az arcod

* ijesztő az arcod

* buvalba**ott az arcod

* ronda a hajad

* alacsony vagy (nyugi a fejeden is látszik, tapasztalat)

* keskenyek a vállaid (ebből a nyikhaj alkatra és alacsonyságra asszociál)

* vékony/nyikhaj alkatod van (nem kell magyarázni)

* nem írtad ki hány centi/kiló vagy és gyanakszik a csaj, hogy mélynövésű nyikhaj vagy

* a meszelt fehér szobádban lőtted magadról a szelfit, nem pedig egy Mercedes/BMW kupé belterében, így gyanakszik, hogy csóró vagy

* semmit nem írtál a leírásba és gyanakszik, hogy csóró/alacsony/sovány/béna/antiszociális ember vagy

Tapasztalataim alapján nagyjából enni oka lehet.

2018. márc. 18. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Nőként tökéletesen adom a kettes válaszát!

Mindez így.

2018. márc. 18. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg előnytelen, rossz minőségű fotókat tettél fel magadról!

Ha nem egy szépség akkor is sokat lehet dobni egy jó beállítással, vagy mosolygós arccal.

2018. márc. 18. 12:14
 6/8 Clay Morrow ***** válasza:

Mióta vagy fent?

Ha nincsenek valami nagyon gagyi képeid, akkor egyszerűen nem vagy vonzó az ottani nőknek. Miért húznának téged jobbra, ha semmilyen módon nem kelted fel az érdeklődésüket? Mikor ott van más ezer pasi és kb. bárkit akit jobbra húz egyből match lesz..

2018. márc. 18. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha lenne párod ( akár több is)az se írna. Ez nem a te kritikád hanem szintén tapasztalat
2018. márc. 19. 21:00
 8/8 anonim válasza:
100%

Tapasztalatlanként én is felregisztráltam a Tinderre. Sportolok, a testem jól néz ki, arca szerintem elmegyek. Sokat utazom, járok ide-oda, koncertek, fesztiválok stb. De elsőre nem éreztem fontosnak ezek hangsúlyozását... Na Feltettem pár teljesen hétköznapi képet, majd elkezdtem húzogatni... két hétig egyáltalán semmi.. mindenkit behúztam, az átlagos vagy még dagi lányokat is...

Na mondom itt elég, valamit változtatni kell. Megnéztem a jó csajok milyen képeket tesznek fel: utazás, drága ruhák, mindenféle pózolás plusz bekötik az Instát is, ahol ezekről egy tonnányi kép van... Na akkor mondom tegyük oda magunkat, lőttem egy bőrkabátos, napszemüveges képet, aztán tettem fel utazásos képet, sportolósat, ahol ki vagyok szálkásítva, plusz egy gentlemanes hétköznapi kávézást... Instát bekötöttem, ahol sok utazásos, fesztiválos kép van. Irtam frappáns bemutatkozó szöveget. Azt nem mondom, hogy lájktenger jött, de azon a hétvégén 5-6 lájkom lett... viszont sok jóra ne számítsatok, itt nem elég a villantás, hanem ezek a csajok ezt az életvitelt is várják el (jó anyagi helyzettel)... sokak válaszoltak, szinte mind ugyanoda lyukadt ki: Fúú, de jó, hogy utazom, mert ők is már körbeutazták a világot... volt aki külföldi fesztiválra akart hívni, mert itthon már a Sziget unalmas... folytassam még ? :) érdekes társadalmi képet ad a Tinder... ez a felső tízezer játszótere érezhetően

2019. máj. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!