Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma még létezik élet a Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma még létezik élet a Tinderen túl?

Figyelt kérdés

Egy 4 éves kapcsolatom ért véget nem olyan régen, és már kezd motoszkálni bennem az ösztön hogy ismerkedni kéne. Viszont ez sajnos soha nem tartozott az erősségeim közé, a legutóbbi barátnőmet is anno a munkahelyemen ismertem meg. Most viszont egy nagy IT cégnél dolgozom, ahol kb minden 10 férfira jut 1 nő, és mivel közel vagyok a 30hoz, ezért aki esetleg korban hozzám passzoló lenne, már mind karikagyűrűvel az ujján mászkál.

A baráti körömben szintén nincs olyan akit el tudnék képzelni, szóval úgy érzem meg vagyok lőve.

A tinder és társai nekem nem szimpatikusak. Nem szeretem hogy pár fotó, és egy néhány soros leírás után már elkönyvelnek.

Hol és hogy van lehetőség értelmes nőkkel ismerkedni? Már ha egyáltalán van...

2018. márc. 18. 00:31
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Letezik. Fel kene emelni a popodat a gep mellol es kimenni emberek koze.
2018. márc. 18. 00:38
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

nem tudom te hol élsz,de 30 évesen én még bőven dugtam 18-22 éveseket is.

szóval karikagyűrű?te jó ég.

neten meg csak a lúzerek,vagy a profi ismerkedők csajoznak.

2018. márc. 18. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudom, miért lenne a tinder más, mint a valós ismerkedés. Élőben is először a külső alapján döntik el, hogy érdekled-e őket. Ha igen, akkor lehet ismerkedni. Semmiben sem másabb, mint élőben, én ott ismerkedek és egyéjszakástól kezdve kapcsolatig találtam már mindent.
2018. márc. 18. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Üdvözlet a kulbban, 30 és 40 között már senkinek sem kell az ember, olyan, mint egy selejtes lejárt áru. :D 38F
2018. márc. 18. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
#4: Talan a korban hozzad illokkel kene ismerkedned, nem a huszonevesekkel.
2018. márc. 18. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
12%

5-ös:

Beletrafáltál, 30 alatt nem is kezdek senkivel. De miről is beszélek, nincs kivel. A normális, valamit érő nők már kapcsolatban vannak vagy nem engem akarnak, hanem egy kigyúrt huszonévest. :D

2018. márc. 18. 01:08
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
#6: Akkor nem ertem. Az ismerettsegi koromben sok harmincas no van, tanultak, normalisak -gyerek es ex ferj nelkul- es harmincas ferfit keresnek, de vagy a 40-50+ vagy a huszonevesek kornyekezik meg oket.
2018. márc. 18. 01:30
 8/9 anonim ***** válasza:

4# Nem érzem magam, selejtes, lejárt árunak... :S

30f

2018. márc. 18. 09:06
 9/9 A kérdező kommentje:

#3. Azért más élőben megismerni valamit mint néhány kép alapján, mert egy halom olyan dolgot egyből látsz ami a fotókon mondjuk nem derül ki. Ott a kisugárzás, hogy hogy viselkedik veled, hogy néz/mosolyog rád. Nem néhány előnyös szögből készült, szétfilterezett felvétel után döntesz, hanem látod a való életben milyen.

#4. Abszolút nem érzem magam selejtes árunak, sőt... Csak azzal van a bajom, hogy mivel ismeretségi körben, vagy a közvetlen környezetemben nincs most olyan akit el tudnék hívni, ezért idegenekkel kéne próbálkozni, és az nekem új terep. Nem tudom hol, nem tudom hogyan.

2018. márc. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!