Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Szerintetek miért nem húznak jobbra Tinderen?
Illetve miért nem érdeklem a nőket élőben sem? Ennyire csúnya lennék? :D Üzenetben küldök képet, ha irtok privátot.
Ne itt kérjétek!
1. Nőket ne kérdezd erről, használható véleményt nem fogsz kapni. Ha halat akarsz fogni, akkor a horgásztól kérj tanácsot, ne a haltól.
2. Azért, mert a nők úgy vannak kódolva, hogy az adott halmazból csakis a legjobbat válasszák ki. Nem úgy gondolkodnak, mint a férfiak, hogy sokat kell meríteni, és egyik majd csak bejön. Statisztikák igazolják, hogy a tinderen a nők sokkal-sokkal több matchet kapnak, mint a férfiak - állítólag egy átlagos kinézetű férfi esetében kevesebb, mint 1% a matchelési arány! Szóval ne magadat okold, hanem a tindert. Te harmincból 29-et jobbra húzol, a nők 30-ból 29-et balra. Nem csoda, hogy nem lesz mindenki boldog. Rengeteg idő, hatalmas kitartás és egy nagy adag szerencse kell ahhoz, hogy tinderen bármi összejöjjön. Egy év alatt nekem egy futó és egy egy hónapos kapcsolatom lett, és mindkettővel kifejezetten szerencsém volt. Vedd tudomásul, hogy ez is, mint minden társkereső, a nőknek kedvez.
1. Jogos.
2. Jogos és ráadásul 30ból 3-4 lány húzok jobbra mert 30ból 25 lány sminkel, nálam az meg eleve kizáró ok. Ha csökkenti az esélyeim, ha nem. Az a maradék 1-2 meg eleve nem jön be, akármennyire is szeretném. Szóval annyira nem csodálkozom, hogy nincs sikerem, csak kissé demotiváló.
tethát neked is úgy a 90% -uk nem jött be és csodálkozol, hogy te is ebbe a 90% be tartozol az ő oldalukról?
ha annyira tesztelni akarod húzz mindenkit jobbra függetlenül h tetszik-e vagy sem
" Nem úgy gondolkodnak, mint a férfiak, hogy sokat kell meríteni, és egyik majd csak bejön. "
Aaaa.... A férfiak sem így gondolkodnak. Egyes férfiak így gondolkodnak, mások amúgy. Még mindig nem kell általánosítani. Egy kezemen megtudom számolni, hogy mennyi lányt jelöltem meg, hogy tetszik társkeresőn. Ugyanis aki nem tetszik, miért is nyomnék rá? Miért "merítenék" nagyot, "válogatás" nélkül? Miért hülyíteném az adott lányt, hogy ha amúgy nem is tetszik? Sose értettem és nem értem. Nem fogok mindenkire rányomni, mondván, hogy valaki majd csak bejön. Olyan jöjjön be, aki tetszik kívül-belül. Szóval még egyszer: nem mindenki úgy működik. :)
Küldhetsz.
De amúgy tökmindegy, mert lehet, hogy te nem húzod jobbra azokat a nőket, akiknek tetszenél.
# 8/9
Csak annak küldök aki ír nekem! :P
Nem hinném, mert általában akik nekem bejönnek, azoknak én is bejövök. Arra is gondoltam, hogy lehet akiket jobbra húzok, más távolságra keresnek maguktól és eleve meg sem jelenek a listájukban. Pl. én 50 km-re állítottam, ők meg 20. Bár gyanús, hogy inkább csak csúnya vagyok mert eddig 7 lányból egy méltatott válaszra miután elküldtem nekik a képem, pedig úgy kérték el, hogy szívesen alkotnak véleményt. Úgy tűnik csúnyákról mégsem akarnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!