Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy társaságban lévő hölgy rám mosolyog és megvan a szemkontaktus is?
Először is idősebb hölgyek válasza érdekel, netán hozzám hasonló fiatal férfiaké akiknek már volt szerencséjük ilyen helyzetekben.
Van egy kedvenc helyem, a városban ahol lakok. Oda általában az idősebb korosztály jár, 30+ nők és férfiak is. Van egy állandó asztalunk és ha szabad mindig oda ülünk, mert jó rálátás van a többi asztalra. Kivétel nélkül minden alkalommal megvan a szemkontaktus és a mosolygás egy idősebbnek tűnő hölggyel. Csakhogy innentől megáll a tudomány és lefagyok. Odamenni nem látom értelmét, mikor ülnek 4-en még rajta kívűl az asztalnál. A megszólítással nincs baj és az utána jövő beszélgetéssel sem, csak a jókor jó helyen való alkalom megtalálasa a nehéz. Amikor csak 2-en vannak sem egyszerű, mert ketten mennek italt kérni, mosdóba is párban.
Vagyis inkább hölgyek...melyik az a pillanat amit vártok, hogy odamenjen hozzátok az, akivel kölcsönös a szimpátiátok? Van valami arra mutató jel, hogy félre vonultok és ezt látványosan kimutatjátok a “kiszemeltnek” is? Gondolom abban egyet értünk, ha vagytok 4-en 5-en, mégha be is jön az illető nektek, gáz, ha csak úgy “odapofátlankodik” hozzátok..
Ilyenektől kímélném meg én is magam. Ráadásul hogy fiatalabb is vagyok, előjönne a “Kisfiam, majdnem anyáid lehetnénk” beszólás is a társaság legkultúráltabb hölgyszemélyétől, holott lehet a kiszemelttel meg össze is jönne valami.
Ezért sem tudom még mindig, melyik az a pillanat amikor le kell csapni a zsákmányra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!