Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősebb hölgy fiatalabb férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb hölgy fiatalabb férfi?

Figyelt kérdés

Szeretnék segítséget, tapasztalatot kérni, hogy valóban így van-e.

23 éves leszek nemsokára és eddig volt 3 “párkapcsolatom”. Első az első barátnővel (mily meglepő :D ) a második és harmadik csak futókaland. Mindháromban egy a közös, az pedig, hogy fiatal, nálam is fiatalabb lánykák voltak. Kiábrándultam belőlük, azt most hagyjuk miért.

Súlyosnak nem nevezhető, de mélyre nyúló anyakomplexusom van. Amióta vége lett az utolsó kapcsolatomnak, nem volt részem semmilyen, egy nő által nyújtott örömben (nem csak a szex tud örömet nyújtani). Ezzel egyidőben pontosan azóta kezdtem el idősebb hölgyek felé tekinteni. Apró pici mosolynál és egy ital meghívásnál nem jutottam messzebbre eddig, pedig mindenhol olvasom, hogy egyre elfogadottabb a fiatalabb férfi-idősebb hölgy kacsolata. Én még nem szembesültem sem a környezetemben, sem az utcán látva ezt a fajta felállást. Én nem pótanyát kersek/kersnék, csak amire én vágyom azt egy fiatal értlen kislány nem tudja nekem megadni. (És ezzel nem édesanyám ellen beszélek)

Gondolom a fentiek alapján érthető, hogy engem nem a p*ornóoldalakon levő MILF kategória hozta meg a fantáziámat, egyszerűen csak másra vágyom.

Tehát a kérdésem, tényleg ennyire ritka egy fiatal férfi idősebb nő kapcsolata? Vagy a nők csak kalandra vágynak, vagy egyáltalán nem merik felvállalni a környeztük miatt a kapcsolauk?

Köszönöm szépen előre is annak, aki elolvassa és hasznos válasszal, tanáccsal segít.

2018. júl. 9. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Aki idősebb nőre vágyik az valahol mindig az édesanyát keresi benne.Gondolom aki tetszik neked, valamiben hasonlíthat hozzá. Nem pont a külsőre gondolok, lehet ahogy beszél, a hangja, az illata. Az is lehet hogy ad egy biztonságérzetet. Én ezt gondolom. Láttam én is párokat ahol a nő idősebb volt, de nem lehetett nagy a korkülömbség.
2018. júl. 9. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pont 23 voltam, amikor összehoztam életem egyik legfrenetikusabb szexélményét egy nálam 30 évvel idősebb nővel. Vele ez az egyszeri alkalom annyira meghatározó volt, hogy utána egy jó ideig csak ezt a korosztályt hajkurásztam, viszonylag kevés sikerrel. Több évnek kellett eltelnie, hogy visszataláljak a saját korosztályomhoz (is, miközben az érett nők iránti rajongásom ugyanúgy megmaradt). Mondhatni: sikerült "megrontania", de ezt persze nem bánom. A lényeg, hogy ne akarj hosszútávú, komoly kapcsolatot velük, mert az nem fog működni. A szexkapcsolat sokkal esélyesebb. :)
2018. júl. 9. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek az idosebb no fiatal fiu felallassal. Sokszor az ilyen no sokkal fiatalabbnak tunik a koranal ,igy nem veszed eszre.

N/34

2018. júl. 9. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
34%

Nő vagyok és teljesen egyetértek az előttem szólóval.

Nem hiszek abban,hogy hosszabb távon működhet egy ilyen kapcsolat, és abban sem,hogy ez tartalmas lehet.

Egy ideig biztos mindkét fél részéről élénk az érdeklődés, de ez bárki bármit mond, kizárólag szexuális jellegű.

Nincs közös cél, még rövidtávon sem, nincs közös érdeklődési kör, nincsenek közös barátok,bár beszélgetni bármiről ellehet.

Viszont van a sokat hangoztatott különböző életszakasz.

Abban nem hiszek,hogy a fiatal srácok anyakomplexusban szenvednek és azért keresnek ilyen kapcsolatot.

Nekem is volt ilyenben részem. A srác viszont pár évvel idősebb volt mint Te, kérdező. Nem mondom,hogy soha, de ha mégis, akkor 28 évnél fiatalabb pasit nem tudnék elképzelni.

Hülyeségnek gondoljátok,de így van..vagy magasabb IQ, vagy a másik véglet kell egy ilyen kapcsolathoz,hogy működőképes legyen. És sokat nem szabad belegondolni egyik fél részéről sem.

2018. júl. 9. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyan kíváncsi vagyok arra, hogy te mire vágysz, mi az amiben másabb lehet egy idősebb nő, hogy "kattant" ez be neked... Ha van kedved írj privátot, kérdésem kizárólag érdeklődés jellegű! :D

pár évvel idősebb N

2018. júl. 9. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!