Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak magukról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak magukról a nők tarskereson? Folyt lent

Figyelt kérdés
Van olyan oldal, ahol esetleg "szeretik kitolteni" az adatlapot? Tisztelet a kivételnek, de szinte csak olyannal találkozok, hogy vagy semmit nem ír magáról vagy annyit, hogy "ismerj meg" . AZ utóbbinak írni sem szoktam. Szerencsére nem vagyok párkapcsolatfüggő, nem keresek kétségbeesve senkit, de lenne kedvem online is ismerkedni. Pár nap után azt kell mondjam, hogy nagyon felszínes nőkbe botlottam. Ha tudtok nekem ajánlani olyan oldalt, ahol szeretnek is rendesen beszélgetni, azt megkoszonom. 34/F

2018. aug. 4. 08:58
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
51%
Azért nem töltik ki a nők sem az adatlapjukat mert vagy annyi intelligencia sem szorult bele hogy leírja mit akar és mit keres ott, vagy kamuzik és csak villogtatja magát hogy vajon hányan írnak rá azzal hogy megdugnák, vagy olyan lusta mint a föld hogy kitöltse és inkább nem is ollózza ismét ugyanazt össze amit egy másik oldalon már szépen megcsinált.
2018. aug. 13. 03:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!