Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak magukról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak magukról a nők tarskereson? Folyt lent

Figyelt kérdés
Van olyan oldal, ahol esetleg "szeretik kitolteni" az adatlapot? Tisztelet a kivételnek, de szinte csak olyannal találkozok, hogy vagy semmit nem ír magáról vagy annyit, hogy "ismerj meg" . AZ utóbbinak írni sem szoktam. Szerencsére nem vagyok párkapcsolatfüggő, nem keresek kétségbeesve senkit, de lenne kedvem online is ismerkedni. Pár nap után azt kell mondjam, hogy nagyon felszínes nőkbe botlottam. Ha tudtok nekem ajánlani olyan oldalt, ahol szeretnek is rendesen beszélgetni, azt megkoszonom. 34/F

2018. aug. 4. 08:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#10: én a leghosszabb kapcsolatom társkeresőn ismertem meg (5 év), de az utóbbi időben társaságot építek inkább, és ott próbálok meg ismerkedni, mert a társkeresőkön azt látom, hogy nagyrészt ugyanazok a nők vannak fent, akik már 5-6 éve is ott tolták.
2018. aug. 4. 11:25
 22/31 anonim ***** válasza:
10%
Mert üresek belül, a semmiről pedig nem nagyon lehet írni. Egyébként is a nők számára az ember egy testből áll, az ember értékmérője is a külső megjelenése, a személyiséggel nem nagyon tudnak mit kezdeni.
2018. aug. 4. 11:40
 23/31 anonim ***** válasza:
54%
Minek írjanak? Hozzájuk így is özönlenek a levelek.
2018. aug. 4. 14:42
 24/31 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, én 90%-ban ugyanezt látom pasi adatlapokon is.
2018. aug. 4. 15:16
 25/31 peca1000 ***** válasza:
60%

A 23.-asnak igaza van.

Ráadásul a pasik el sem olvasnák többnyire, de sok köztük az olyan is, aki csak ego növelés miatt van fent.

De akkor is csak olyan csajnak szabad írni, akinek ki van töltve az adatlapja, mert ő tényleg komoly kapcsolatot akarhat.

2018. aug. 4. 15:33
 26/31 anonim ***** válasza:
84%
"Hozzájuk így is özönlenek a levelek." - Legfeljebb a frissen regisztrált tagokhoz. Ha valaki már hosszabb ideje van fent, máris hátrébb kerül a keresési listákon.
2018. aug. 4. 15:35
 27/31 anonim ***** válasza:
8%
Na gondoltam hogy nem lesz meg az a társkereső link ahol a nők annyit írnak magukról, csak lepontozás a "hol vannak a normális férfiak" femináci brigádtól...
2018. aug. 4. 15:45
 28/31 anonim ***** válasza:
16%

Ugyanazt tudom írni, mint itt már többen. Mivel adatlap kitöltése nélkül is érkeznek levelek, nem áll fel késztetés többre.

Ha valaki nőként hosszabb ideje van fent, és még nem talált ideálisat magának, ott feltehetően nem a megjelentekkel van a probléma. Olyan nem létezik, hogy senki sem jó.

2018. aug. 4. 15:47
 29/31 anonim ***** válasza:
Már egy hét tagság után is hátrébb sorolódsz a találati listákban, nem kell túl hosszú időre gondolni. Az első pár napban lehet nagy dömping, utána már kevésbé, max. ha fizetsz. És van olyan, hogy az adott lehetőségek közül, akik aktuálisan aktívak, valóban senki nem passzol. Mert lehet, hogy pont olyan nem regisztrál, akivel valaki összepasszol. Én mondjuk ezt csak egy lehetőségnek tartom meg, nem vagyok aktív a társkeresőn, időnként ránézek, de van más csatorna is, ahol meglehet a lehetőség, de ettől sem zárkózom el. Vannak egyébként jó régi adatlapok is, amiket kidob a kereső, lehet, hogy a felhasználó már rég nem nézi az oldalt, csak épp nem törölte vagy hibernálta a tagságát. Mondjuk tegyük fel, elindítok egy keresést olyanokra, akik megfelelnek az általam kiválasztott szempontoknak, de nem választom ki, hogy legyen újonc, vagy legyen épp belépve, kidob mondjuk 100 találatot, ha beszűröm, hogy csak olyan legyen, aki épp mostanában lépett be, akkor már csak 10-et dob ki, ha kérem, hogy csak az újoncokat keresse, akkor meg 1-2 találat van, vagy épp nulla, lehet, hogy a többi 90 már rég nem is látogatja az oldalt, csak fent maradt az adatlapja kereshető státuszban, de lehet, hogy pont köztük lenne olyan, aki szimpatikus, csak nem fogjuk megtalálni egymást.
2018. aug. 4. 16:05
 30/31 anonim ***** válasza:
94%

Ahol én voltam fent, ott elég nehéz NEM kitölteni az adatlapot, mégis sikerül egyeseknek, mindkét nemből.

Mivel most már az oldalnak köszönhetően párkapcsolatban vagyok, csak barátságra tettem nyílttá a profilom, így látom a női oldalt is: legtöbbször derekasan ki vannak töltve az adatlapok, de sokan ennél is tovább mennek, megválaszolnak több száz kérdést, ami segít a hasonló gondolkodású/életvitelű emberek megtalálásában. (Mondjuk ezt azok is inkább megcsinálják, akik az adatlapjukon nem nyikkannak meg, szóval azért fektetnek bele energiát eleget.)

Nekem anno elég hosszú szöveg volt fenn, nem egy klasszikus bemutatkozás, amire be lehetne dobni sablonleveleket meg sziákat. Mégis, az érkező levelek jó kétharmada sablonlevél volt és sziázás, amiből egyértelműen kiderült, hogy el se olvasták soraim. De volt olyan típusú levél is, hogy "jó a bemutatkozásod + sablonlevél" - ezt ugye nem kockáztathatja annál, akinek nincs bemutatkozó szövege, szóval elolvasta, csak annyira hihetetlenül antikreatív vagy lusta, hogy nem ragadta meg a tálcán kínált lehetőséget, hogy valami hasonló szintű reakcióval indítson.

Azokkal viszont, akik képesek voltak élni a kreatív reakció lehetőségével, szórakoztató, emlékezetes párbeszédeket folytattunk, szóval miattuk tényleg megérte kitölteni az adatlapomat. Azonban van egy olyan negatívum, hogy az oldal korábbi felépítése mutatta a válaszadási arányt, ami nők adatlapjain jellemzően irtó gyatra volt, max. 30%. Szóval ez valahol sejteti, hogy tényleg nem nagy az esély sok diskurzusra adatlap ide vagy oda. Később meg olyan "fejlesztéseket" hajtottak végre a honlapon, amivel most már ráadásul nem is látszik azonnal egy nekem írt üzenet, mint korábban. Talán egyszer megkapom, ha végigkattintgatok x száz embert, aki lájkolta az adatlapom. (okcupid)

2018. aug. 4. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!