Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak magukról a nők tarskereson? Folyt lent
A 23.-asnak igaza van.
Ráadásul a pasik el sem olvasnák többnyire, de sok köztük az olyan is, aki csak ego növelés miatt van fent.
De akkor is csak olyan csajnak szabad írni, akinek ki van töltve az adatlapja, mert ő tényleg komoly kapcsolatot akarhat.
Ugyanazt tudom írni, mint itt már többen. Mivel adatlap kitöltése nélkül is érkeznek levelek, nem áll fel késztetés többre.
Ha valaki nőként hosszabb ideje van fent, és még nem talált ideálisat magának, ott feltehetően nem a megjelentekkel van a probléma. Olyan nem létezik, hogy senki sem jó.
Ahol én voltam fent, ott elég nehéz NEM kitölteni az adatlapot, mégis sikerül egyeseknek, mindkét nemből.
Mivel most már az oldalnak köszönhetően párkapcsolatban vagyok, csak barátságra tettem nyílttá a profilom, így látom a női oldalt is: legtöbbször derekasan ki vannak töltve az adatlapok, de sokan ennél is tovább mennek, megválaszolnak több száz kérdést, ami segít a hasonló gondolkodású/életvitelű emberek megtalálásában. (Mondjuk ezt azok is inkább megcsinálják, akik az adatlapjukon nem nyikkannak meg, szóval azért fektetnek bele energiát eleget.)
Nekem anno elég hosszú szöveg volt fenn, nem egy klasszikus bemutatkozás, amire be lehetne dobni sablonleveleket meg sziákat. Mégis, az érkező levelek jó kétharmada sablonlevél volt és sziázás, amiből egyértelműen kiderült, hogy el se olvasták soraim. De volt olyan típusú levél is, hogy "jó a bemutatkozásod + sablonlevél" - ezt ugye nem kockáztathatja annál, akinek nincs bemutatkozó szövege, szóval elolvasta, csak annyira hihetetlenül antikreatív vagy lusta, hogy nem ragadta meg a tálcán kínált lehetőséget, hogy valami hasonló szintű reakcióval indítson.
Azokkal viszont, akik képesek voltak élni a kreatív reakció lehetőségével, szórakoztató, emlékezetes párbeszédeket folytattunk, szóval miattuk tényleg megérte kitölteni az adatlapomat. Azonban van egy olyan negatívum, hogy az oldal korábbi felépítése mutatta a válaszadási arányt, ami nők adatlapjain jellemzően irtó gyatra volt, max. 30%. Szóval ez valahol sejteti, hogy tényleg nem nagy az esély sok diskurzusra adatlap ide vagy oda. Később meg olyan "fejlesztéseket" hajtottak végre a honlapon, amivel most már ráadásul nem is látszik azonnal egy nekem írt üzenet, mint korábban. Talán egyszer megkapom, ha végigkattintgatok x száz embert, aki lájkolta az adatlapom. (okcupid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!