Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tarskereson miert teszik fel ezeket a kerdeseket a ferfiak?
Miota vagy egyedul?
Van e lakasod?
Kivel elsz?
Mennyit keresel?
Mit dolgozol?
Miert nem ram kivancsiak? Miert csak az erdekli oket h milyen korulmenyek kozott elek?
Na, már a férfiak is ezt kérdezik? :)
Eddig csak női oldalról tudtam, akkor Isten hozott, szép új világ. :)
Lefordítom neked a tapasztalataim alapján.
1.Mikor dugtál utoljára, mert ha mostanában, akkor nem
kellesz.
Ha nemrégen szakítottál, akkor ő nem akar veled
kínlódni, amíg helyrejössz, tehát nem akar pótlék
lenni.
2.Lehet hozzád akarna költözni, mert neki nincs.
Tudtok-e majd hol dugni zavartalanul?
Ha nincs lakásod, akkor sanszos, hogy az övébe akarod
betenni a feneked szerinte.
3.Ha lakik veled valaki, akkor nehéz lesz majd
megdugnia téged.
4.Eltudod-e magad tartani, mert ő nem fog.
5.Ez lehet egyszerű kíváncsiság is részükről, de lehet
ebben is csak azt nézik, hogy jó szakmád legyen, mert
ő nem fog pénzelni.
A korulmenyeim valtozhatnak amig a szemelyisegem nem ...
Engem akarjon megismerni mert velem szeretne kapcsolatot ...
Amugy mitol masabb ha teszem azt, azt irom h 1 honapja nincs kapcsolatom vagy ha 1 eve ?
Mas megiteles ala esek ?
Ha szeretem a munkam akkor nem mindegy mi az ?
"Amugy mitol masabb ha teszem azt, azt irom h 1 honapja nincs kapcsolatom vagy ha 1 eve ?
Mas megiteles ala esek ? "
Már leírtam neked az előző válaszomban, de kifejtem akkor az ő nyelvükön bővebben.
Igen, más megítélés alá esel náluk.Ha 1 hónapja, akkor arra gondolnak rögtön, hogy még szenvedsz.Ők meg nem akarnak tutujgatni, amíg helyrejössz.Így a dugás is késni fog, mert még nem állsz készen rá, nekik meg az nagyon fontos.
Ha 1 éve, akkor felmerül bennük az a lehetőség, hogy besérültél lelkileg és már nem is vagy normális nő, ha eddig nem tudtál kapcsolatot találni.Tiszta ellentmondás, de a férfiak sem jobbak ezen a téren a nőknél, max.nem ismerik be.
Koszi :-)
Az elozo valaszod marcsak azutan lattam h elkuldted :-)
Az alapszemelyisegem nem valtozik max finomodik erlodik csiszolodik az idovel. De az h mik a korulmenyeim azok nem birnak olyan befolyassal ram h az alapjaimat megvaltoztassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!