Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos, okos és általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, okos és általában kedves vagyok. Mi a gond, miért nincs aki tényleg komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
Nem nagyképüségből mondom ezeket a dolgokat, de miután erre vonatkozik a kérdésem, jobb ha ezeket leírom. Eddig szinte minden ember akivel találkoztam csinosnak, szépnek vélt, és ezt maguktól mondták, nem illemből. A férfiak nagy részének tetszem és sokan udvarolnak. Intelligens vagyok, lehet velem beszélgetni, egyetemet végeztem. Az általában kedvest vagyok, úgy értettem, hogy ne vagyok az a méz-máz, néha kicsit nyers tudok lenni, de illedelmes vagyok és tisztelettudó, még senkinek nem volt ezzel problémája. Mint említettem, sokan udvarolnak, de ha nem adom magam egyből, onnantól nem folytatják. Hiába beszélgettünk előtte jót, és hiába flörtöltem vagy adtam neki jeleket, hogy igen, ebből bármi lehet még, de könyörgömkérlek legalább menjünk már el pár randira. Nem. Ha ott akkor nincs semmi, akkor ennyi. Ez miért van így, mi a gond? 23L
2018. aug. 3. 23:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát hugi mi azt nem tudhassuk, hogy van e veled valami vagy nincs. az viszont biztos hogy a szex inkább elsődleges manapság mint a fix kapcsolat. Ez az új világ és az elkorcsosult emberek, akik össze vissza csalják egymást se tesznek jót a kapcsolatoknak. Pl. ha valaki kapcsolatot szeretne de a ,,párja" meg kicsapong megcsalja a másikat és ezzel hátba szurja éd elárulja. Azután a másik fél is elgondolkozik rajta h minek neki kapcsolat meg minek erölködjön h ugy is csak átbasszák. És sose tudhatja az ember hogy mikor is vágják át.
2018. aug. 4. 11:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem várnék semmit olyan férfiaktól, akik csak a kinézetem nézik és dicsérik. Tökmindegy, hogy maguktól mondják vagy illembõl, ne a kinézetemen legyen a fókusz, az olyan ismerkedés nem érdekel.
2018. aug. 4. 11:26
 23/24 anonim ***** válasza:
88%

Hasonló (kicsit bővebben kifejtett) kérdést én is tettem fel korábban. Itt nem olvastam a kommenteket, de sejtem, miket írnak: biztos nem így van, biztos az alfákat választod, biztos szar vagy ebben-abban...

Nem. Ez mind fäszság. A társadalmunk el van bszva és lehetsz te akármilyen, a legtöbb hímlény úgy fél egy komolyra vágyó nőtől, mint egy leprástól.

Annyi a bajod, hogy nem vagy elég kemény és nem tanultál még meg úgy játszani, hogy a saját malmodra tereld a vizet. Én azt vallom, van az a típus, akit a hátad közepére sem kívánnál, van az a típus, aki a férjed lesz és van az, akit ki kell használni és fel kell vele törölni a földet, vagy legalábbis kicsit meg kell edzeni) ahhoz, hogy valaki másnak a férje lehessen később.

Te jelenleg csak sodródsz. Hagyod, hogy udvaroljanak, de úgy igazából semmit sem kezdesz a helyzettel. Nem, nem azt mondom, hogy add oda magad könnyen, hanem csak azt, hogy menj bele a játékba. Az emberismereted közben majd fejlődik és minél jobban értesz az emberekhez, annál jobban tudsz kezelni egy ilyen helyzetet és annál könnyebben tudsz szűrni is.

Ja, és ismerkedj baráti körben. Kevesebb a dráma és nagyobb az esély normális férfit találni, ha úgy ismered meg, hogy nem akar közben neked tetszelegni és mindenáron megdugni.

2018. aug. 4. 16:10
 24/24 anonim ***** válasza:
Milyenek az elvárásaid, az igényeid a férfi felé? Mivel részletesebben nem derül ki, hol csúszik félre az ismerkedés, megpróbálom körüljárni a kérdést.
2018. aug. 4. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!