Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csinos, okos és általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinos, okos és általában kedves vagyok. Mi a gond, miért nincs aki tényleg komolyan gondolja velem?

Figyelt kérdés
Nem nagyképüségből mondom ezeket a dolgokat, de miután erre vonatkozik a kérdésem, jobb ha ezeket leírom. Eddig szinte minden ember akivel találkoztam csinosnak, szépnek vélt, és ezt maguktól mondták, nem illemből. A férfiak nagy részének tetszem és sokan udvarolnak. Intelligens vagyok, lehet velem beszélgetni, egyetemet végeztem. Az általában kedvest vagyok, úgy értettem, hogy ne vagyok az a méz-máz, néha kicsit nyers tudok lenni, de illedelmes vagyok és tisztelettudó, még senkinek nem volt ezzel problémája. Mint említettem, sokan udvarolnak, de ha nem adom magam egyből, onnantól nem folytatják. Hiába beszélgettünk előtte jót, és hiába flörtöltem vagy adtam neki jeleket, hogy igen, ebből bármi lehet még, de könyörgömkérlek legalább menjünk már el pár randira. Nem. Ha ott akkor nincs semmi, akkor ennyi. Ez miért van így, mi a gond? 23L
2018. aug. 3. 23:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A tetszik az az elnézed,gondolatban megdugod,de hogy monjuk randikra is kelljen vinned hozzá az már túl sok energia. vannak jobbak is,szebbek is,csak simán ez is oké lenne
2018. aug. 4. 00:13
 12/24 anonim ***** válasza:
43%

jól írta a 12es.

van rengeteg egész kívánatos 5-6 pontos nő,akit megdugna és meg is dug az ember,de azért kapcsolatra szóba sem jöhet.

miért rájuk túl sok időt pazarolni,ha az az idő fordítható a 7-8asokra is,vagy nagyon nagy mák esetén 9-10esekre?

ezért írtam,hogy kezdj el edzeni,mert egy 6os csaj meg egy 9es csaj közötti különbség ami van,az az edzés meg az étrend.

2018. aug. 4. 00:30
 13/24 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező hülyeség ez a pontozási itt nem ezzel van a gond, biztos szép vagy, a választottak, azzal van a gond, a te fejedben, hogy olyanokat választól ki akiknek csak arra kellesz... A belsőt is kéne nézni, nem csak a külsőt...
2018. aug. 4. 01:27
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
24f ha gondolod szivesen ismerkednek :) majd utana elmondom h mi volt a gond :) vagy ki tudja, lehet nem lesz gond ;)
2018. aug. 4. 06:16
 15/24 anonim ***** válasza:
A kedvesség ma nem nyerő.
2018. aug. 4. 06:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Sok olyan no van, aki kivulrol szep, meg minden, de vhogy olyan irritalo a szemelyisege, vagy nem tudom, hogy bnonek nem valo.

Ez az okos vagy pedig relativ, mindenki ezt hiszi magarol, a hulyek is. Nezz meg egy focimeccset egy ferfival: o meg meg se itta a soret, de mar ronaldokat es messiket nevelne a magyar valogatott embereibol. Ok el is hiszik, hogy szakertok, pedig tobbseguk meg labdat se latott csak tvben.

Az eletben uez van, mindenki okos, de sokan egy mondatbol elaruljak magukrol, hogy ez nem teljesen fedi a valosagot.

2018. aug. 4. 07:46
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
5,6,7 ... 10 nő komyan ti pasik annyira szánalmasok vagytok. Ez is relatív kinek mi a 10 pontos es kinek az 1 pontos. Azt azért megjegyzem a külsöre tökéletes pasik nagyon sötétek, de azok is akik a tökéletes nöt keresik.
2018. aug. 4. 08:18
 18/24 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert a csinosság nem összetartó erő. Egy kapcsolathoz az ember jellemét is szeretnünk kell! Lehet nem vagy őszinte vagy nem mersz az lenni, nem mered felvállalni igazi éned. Hány ilyet láttam pasiban is. Az ilyen nekem és neked sem kell, akármilyen helyes. ;)
2018. aug. 4. 08:40
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kémia, nincs szikra.

:D

42f.

2018. aug. 4. 10:47
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Azért bírom itt egynémely hozzászólót. Tehát adott egy csinos, helyes nő akit csak megdugni akarnak. Semmi baj a súlyával, de ha elkezd fogyózni meg edzőbe járni hirtelen már komoly kapcsolatra kell majd a férfiaknak? Hadd találjam ki, ha még szilikonmellet is csináltat, feleségül is kéritek! Idióták.
2018. aug. 4. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!