Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogy lehet ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogy lehet ismerkedni férfiként, amikor az interneten a lányok lelépnek?

Figyelt kérdés

Nem provokáció a kérdés, de úgy 7 lánnyal tök jól eldumáltam ezen a héten és egyik sem írt vissza az utolsó levelemre.

Furának érzem amikor az emberek írják: "Próbálkozni kell"

Köszi, de férfiként én nagyjából lehetetlennek érzem az ismerkedést. A lányokat/nőket nem érdekli az egész.

Miért ilyenek a nők? Valahogy mintha teljesen hidegen hagyná őket az ismerkedés.

Sejtésem az, hogy még ha van is egy jólsikerült beszélgetésük az sem unikum számukra, mert olyan sok pasi van, hogy naponta kaphatnak olyat.

De akkor az egész ismerkedés hülyeség. Erre nem érdemes időt pazarolni. Inkább csinálnék valami mást.

De akkor meg nem próbálkozom. De nagyjából ugyanúgy 0 az eredmény.

2018. aug. 3. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, a férfiak is lelépnek. Ha mégsem, akkor meg hamarosan kiderül, hogy jobban jártam volna, ha lelépnek.
2018. aug. 3. 17:46
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
"próbálkozni kell" - ja, csak elsődlegesen nem virtuálisan, hanem élőben
2018. aug. 3. 18:09
 3/7 peca1000 ***** válasza:
87%

Mert csak beszélgetsz velük, ahelyett, hogy találkoznál élőbe.

1-2 levélváltás után erőltetni kell a talit, mert különben azt hiszik, hogy csak plátói kapcsolatot akarsz.

2018. aug. 3. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartod fenn az érdeklődését meg esik mindenkivel .
2018. aug. 3. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:
80%

Több infó kéne, mert ezer oka lehet. Részemről amik okok:

1. Látom, hogy nem egy helyesírási zseni (pl. meg értem, aszt hiszem)

2. Nem tartja fenn az érdeklődésemet, nyilvánvaló, hogy unalmas a beszélgetés.

3. Megkérdezi, hogy mióta vagyok szingli, hogy mikor szexeltem utoljára, mit keresek itt (mielőtt megkapnám, hogy "de ha semmit nem írnak ki a nők"->én írok, és ha valaki arra nem veszi a fáradtságot, hogy nem ír a profiljára, annak nektek sem kell írni)? stb.

4. nem üti meg az értelmi szintemet, és ez nagyon látszik

5. nem látom rajta, hogy találkozni akar, nem haladnak a dolgok

6. túlzottan nyomulós és/vagy bizalmaskodó

7. megtudom, hogy külföldön él

8. Általánosító kijelentések: "olyan sok pasi van, hogy naponta kaphatnak olyat." Mondjuk ez igaz valamilyen szinten. Pasi tényleg van sok... Csak mi férfit keresünk!!!

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.

2018. aug. 3. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak szexet akarnak, vagy egy palimadarat. Ha az első napon nem akarsz vele találkozni, lefeküdni, akkor másnapra talál mást, aki ezt megteszi helyetted.

Legyen nagy a répád, meg a bankszámlád, és akkor nem lépnek le.

2018. aug. 3. 23:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem elcsabitják őket olyan férfiak akik nem neten akarnak hódítani.Hanem igaziak.a chateles nem nyújt olyan élményt. Ha csajozni akarsz kapcsold ki a gépet. És menj emberek közé! Érted?
2018. aug. 7. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!