Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten kívül, hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten kívül, hol lehet még lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elég jóképű az internetes társkereséshez, ezért próbálkoznék máshol.
2018. júl. 13. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként interneten tényleg sokkal nehezebb vonzóbbnak lenni mások szemében, mint élőben. Szerintem a távolság miatt van.
2018. júl. 13. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Bárhol tudsz. Közért például, ha tetszik neked, és látod, hogy egyedül van és küzd a lány a csomagokkal, nyugodtan lépj oda, és kérdezd meg, hogy tudsz-e neki segíteni? Aztán útközben ha szimpatikus, akkor meg elkérheted a számát.
2018. júl. 13. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Az előttem szóló jót írt. :) Egyébként ha jó dumád van, akkor szerintem bárhol tudsz ismerkedni. A szórakozóhelyeket szerintem felejtsd el.
2018. júl. 13. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a csajok elég nyitottak, akkor kb. bárhol. De ha szétnézel magad körül, rendszerint vagy a telefonjukat buzerálják, vagy zenét hallgatnak, vagy éppen x+1 darab barátnőjükkel csiripelnek, random odamenni meg annyi, mint a lottóötösre pályázni. Ráadásul sokan tolakodásnak, esetleg félelmetesnek veszik, ha utcán, parkban, akárhol odamennek hozzájuk. A cipekedésben való segítségnyújtás is akkor lehet jó, ha a csaj nyitottabb típus, vagy ha van ideje/kedve ismerkedni, egy "kösz, megoldom egyedül" típusú női válasz után elég nehéz tovább görgetni az ismerkedést, de egy próbát megér. A múltkor így jártam, segíteni akartam egy lánynak a vonaton leszálláskor, megköszönte, de nem kért belőle, aztán az orrunk előtt ment el a kvázi csatlakozás, ő elment tájékozódni, aztán amikor láttam, hogy visszajött, akkor összeszedtem a bátorságomat, és odamentem hozzá, és beszélgettünk egy keveset, de nem tűnt elutasítónak, szóval jó esetben lehet egy kicsit alakítgatni a dolgon. Amúgy ha olyan helyekre jársz, ahol nagyjából állandó társaság van, akkor ott könnyebben kialakulhatnak ismeretségek, és talán kevésbé görcsölnek rá az emberek arra, hogy ez valami ismerkedős dolog lenne, spontánabbul alakulhatnak a beszélgetések.
2018. júl. 13. 23:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Interneten valahogy mindenki a tökéletest várja, bár nekem inkább nem a külsőm a baj, hanem neten nem tudok egyszerűen mit beszélni, így a semmiből, Valamint idegesít a válaszok között eltelt sok idő is.

Egyébként meg nehéz élőben, mindenkinek vagy bevan dugva a füle vagy a telefonját nyomkodja.

Én is ezzel a dologgal küzdök most... Letöröltem magam facebookról.

2018. júl. 14. 00:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Olyan helyen a legegyszerűbb, ahova hobbizni, kikapcsolódni mennek az lányok. Legyen ez tánckurzus, konditerem, park, pláza. A szórakozóhelyeket én speciel nem ajánlom. Üvölt a zene, dől a szesz és jellemzően többed magával megy mindenki. Sok a kellemetlen faktor.
2018. júl. 14. 08:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Sehol. Utcán ha odamész akkor zaklatónak támadónak néznek és rámarkolnak a gázspayre. Boltban éppen az ezernyi bevásárolni valón jár az eszük,és ha odamész akkor jó esetben finoman elküldenek a francba rosszabb esetben mit képzelsz magadról szöveggel lekoptatnak.Ugyanez a buszmegállóban,ott meg mind a mobilját bűvöli,ha odamész akkor szintén elküldenek durván a fenébe. Női hobbira ,spining aerobik jóga stb beiratkozni csak csajozási szándékkal meg nagyon kilógó lóláb esete.Leszel ott az egyetlen fiú a sok nő meg közösen ki fog röhögni ,hogy nézd ezt a lúzer majmot.

És ott az aduász a "van barátom" szöveg. 10ből 10 nőnek van ,akárhol is érdeklődsz. Persze egy részük hazudik,de ettől még hoppon maradsz.

Talán a fesztiválokon az ipari mennyiségű drogoktól is piától gátlásukat vesztett lányokkal érdemes próbálkozni,az sokszor bejön. Igaz hosszútávú megoldásnak az se jó ,csak egy kóbor numerára.

2018. júl. 14. 09:41
 8/9 anonim ***** válasza:

"Interneten kívül, hol lehet még lányokkal ismerkedni?" Gondoltál már a 3D-s, színes, szélesvásznú és szinkronizált valóságra? Tudod, ez az izé, ami körülvesz a mindennapokban.

"Nem vagyok elég jóképű az internetes társkereséshez, ezért próbálkoznék máshol." Szóval a mozgólépcsőn, autó volánjánál vagy a spejzban jóképűbb vagy? Azt hogy csinálod?

2018. júl. 14. 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Te ugye még nem próbáltál interneten ismerkedni? Egy nőre kb. 15 férfi jut, természetes, hogy a vonzóbb külsejű lesz a sikeres.
2018. júl. 14. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!