Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten kívül, hol lehet még lányokkal ismerkedni?
Interneten valahogy mindenki a tökéletest várja, bár nekem inkább nem a külsőm a baj, hanem neten nem tudok egyszerűen mit beszélni, így a semmiből, Valamint idegesít a válaszok között eltelt sok idő is.
Egyébként meg nehéz élőben, mindenkinek vagy bevan dugva a füle vagy a telefonját nyomkodja.
Én is ezzel a dologgal küzdök most... Letöröltem magam facebookról.
Sehol. Utcán ha odamész akkor zaklatónak támadónak néznek és rámarkolnak a gázspayre. Boltban éppen az ezernyi bevásárolni valón jár az eszük,és ha odamész akkor jó esetben finoman elküldenek a francba rosszabb esetben mit képzelsz magadról szöveggel lekoptatnak.Ugyanez a buszmegállóban,ott meg mind a mobilját bűvöli,ha odamész akkor szintén elküldenek durván a fenébe. Női hobbira ,spining aerobik jóga stb beiratkozni csak csajozási szándékkal meg nagyon kilógó lóláb esete.Leszel ott az egyetlen fiú a sok nő meg közösen ki fog röhögni ,hogy nézd ezt a lúzer majmot.
És ott az aduász a "van barátom" szöveg. 10ből 10 nőnek van ,akárhol is érdeklődsz. Persze egy részük hazudik,de ettől még hoppon maradsz.
Talán a fesztiválokon az ipari mennyiségű drogoktól is piától gátlásukat vesztett lányokkal érdemes próbálkozni,az sokszor bejön. Igaz hosszútávú megoldásnak az se jó ,csak egy kóbor numerára.
"Interneten kívül, hol lehet még lányokkal ismerkedni?" Gondoltál már a 3D-s, színes, szélesvásznú és szinkronizált valóságra? Tudod, ez az izé, ami körülvesz a mindennapokban.
"Nem vagyok elég jóképű az internetes társkereséshez, ezért próbálkoznék máshol." Szóval a mozgólépcsőn, autó volánjánál vagy a spejzban jóképűbb vagy? Azt hogy csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!