Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 36 éves férfi, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 36 éves férfi, milyen korosztályú, habitusú, kinézetű nőknék próbálkozzon, ha elveszíti a párját (haláleset)?

Figyelt kérdés

Rólam van szó, szorongó ember vagyok, és ha elveszítem szeretett párom, (műtéti komplikáció miatt) nem tudnék kapcsolatot létesíteni.

Ősszel lesz egy műtéte, és nagyon félek, hogy elveszítem.

2018. aug. 3. 15:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Amikor kint olvastam, azt hittem, hogy meghalt a parja.

Erre meg el. De fel es gondolkodik, hogy milyen lanyoknal probalkozzon.

Ez a felelemnek a legundoritobb fajtaja szamomra. Nem teged szekallak, hanem a felelemedet es, hogy ilyen vizekre eveztetett.

Undorito.

2018. aug. 3. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Soha nem írtam még ilyet, de most muszáj.Te jó nagy hülye vagy.

Nagyon félhetsz az elveszítésétől, amikor még túl sincs a műtéten, de már temeted, közben meg az utódján jár az eszed.Pszichiáter, de gyorsan.

2018. aug. 3. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Normális emberben fel se merülne ilyen hogy kit szedjen fel ha mütét közben meghal a párja ...
2018. aug. 3. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem te nem őt szereted, hanem a tudatát annak, hogy nem kell egyedül légy.
2018. aug. 3. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!