Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi huszonöt éves koráig nem tudott csajozni, s ekkorra sikerült csak elvesztenie a szüzességét, lehet még nőfaló belőle?
Képzeld kérdező, nőként én akkor vesztettem el a szűzességem amikor volt osztálytársam már babázott!
De én nem azon voltam kiakadva, más már a 5. pasiját dobja ki az ágyból én mikor érem utol?
Rohadtul nem kell olyan "férfi" az életembe amiből 5-öt is elhasználok 25 alatt. Inkább vártam volna 30 éves koromig, ha egy normális férfit találok, de tömegcikkel nem kezdek.
És az a síratódal ami itt leadsz, az pontosan azt mondja el rólad mekkora egy tömegcikk vagy te is. Nem látom az indivídumot benned, az értéket vagy az érték felé való törekvést.
Márpedig a te helyzetedben csak olyan nő fog észrevenni és megszeretni aki intellektusa magasabb az átlaghoz mérten. De mivel te meg a saját achievment pontodért aggódsz így úgy dobod a kukába majd mint a rongyot.
Te azért aggóddz, hogy neked mi járna ennyi idősen. Én tojom telibe, hogy a környezetem szerint nekem mekkora insta pitsának kéne lennem évi 1-2 luxus nyaralással és egy kirakar pasival az oldalamon.
Ez az én életem, az én utam. Nem fogok beállni a sorba, nem fogok
... keseregni azon nekem mi járna vagy más hol tart a facebook profilja szerint.
Kapcsold ki a gépet, gondolkodj el ha eddig nem tetted, hogy mire van szükséged NEKED és IGAZÁN. De ne azt a tömegérzést erőszakold magadra ami most divatos, mert nem fog boldoggá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!