Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kerestet engem a haverja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kerestet engem a haverjaival?

Figyelt kérdés
Megszakítottam az ismerkedést egy fiúval. De azóta rám írt egy haverja ismerkedési szándékkal, de nem írtam neki vissza, beszólt nekem, hogy milyen dolog az hogy nem válaszolok, és letiltott. Utána még 2 haverja rám írt, azoknak se írtam vissza. Utána ez azzal folytatódott, hogy valaki ismeretlen számról valami hivatalos ügyben keresett, és szerette volna az adataimat kikérni.
2018. aug. 2. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert beteg elme és így próbálja kiélni a frusztrációját, mert vissza lett utasítva.Az ilyen egyedek jellemzően bosszúból elmondják a másik embert mindenfélének, ezáltal a hozzátartozó vele egy agyi szinten lévő egyedek azt hiszik, hogy akkor hű meg ha, most ők ingyé meg tudnak kapni téged.

Egyszerű a dolog. Irnak: kuka,szó nélkül törlés, tiltás és akárki azt gondol rólad amit akar.

Majd jön a kiövetkező nő neki, és akkor majd mennek ahhoz.

2018. aug. 2. 18:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább ő mondta a haverjainak hogy írjanak rám.
2018. aug. 2. 18:21
 3/4 anonim ***** válasza:

2 Mit foglalkozol egy ilyen emberforma állattal?

Állatforma emberrel? MNondá Nagy Bandó András

Normális Maaaargit? mondá: Laar pur Laar:DD

2018. aug. 2. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

hú erre most én is kíváncsi vagyok!

mi lett végül?

2018. aug. 2. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!