Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megszoktátok várni a barátotokat még haza ér ha pl elmegy a haverjaival valahova?
Nekem mindig mondja hogy ne várjam mert késő jön. De én nem tudok úgy elaludni hogy nincs itthon
23n
Megvàrom. Ő is meg szokott engem. Mondjuk sosem maradunk ki sokàig. Egész éjszakàra csak együtt szoktunk elmenni. Ilyenkor olvasok, sorozatot nézek aztàn hipp- hopp itthon van Egyszer verekedésbe keveredett. A màsik kezdte, mindkettőt becsuktàk. Lekéste az utolsó vonatot is, éjjel 4- re ért haza. ..9 óràn àt semmit nem tudtam róla. Nem az alvàson jàrt az eszem, hanem hogy él e még. Telefonàlni se engedték a r....hadékok
Amúgy mindig hívjuk egymàst ilyenkor.
Nem mindig, mikor éjszaka hazasétál, mert nincs vonat, akkor nem várom meg.
Amúgy 10-re haza szokott érni, ritkán marad éjszakába nyúlóan, de akkor ír egy üzenetet, hogy jó a "buli" (kollégákkal sörözés, vagy búcsúbuli), és aludjak nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!