Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító ha egy nő folyton kihangsúlyozza hogy mennyire "Jó nő! " és hogy tisztában van a kvalitásaival meg az adottságaival?
Figyelt kérdés
A minap olvasgattam az egyik kérdés alatti hozzászólásokat és egy hölgy szintén ezzel jött, valamint azzal, hogy milyen ügyesen használja ki a férfiak azon részét aki őt csak szexre használná. És erre őkelme büszke is. Szerintem ez gusztustalan és ahogy egy másik hozzászóló is megírta: "Ez a k_urva, nem aki a neten hirdet".2018. júl. 30. 16:10
11/18 anonim válasza:
Csak szerintem undorító,hogy kihaltunk mi férfiak és állandóan csak a hiszti meg a rinya megy,mert nem kellettek a JÓ NŐKnek?
Egészséges önbizalom,önbecsülés.Megteheti mert tett érte,csak a picsogók ezt nem fogják fel.
12/18 anonim válasza:
"Ha pedig szexelni támad kedve és belemegy, a saját gyönyöre érdekli, először neki legyen jó ne a pasinak, hogy legalább valamit ő is profitáljon belőle."
Tehát ha a nő csinálja ezt az oké, ha meg a férfi akkor az gáz?
13/18 anonim válasza:
Utolsó, tudsz értelmezni?
"először neki legyen jó" => Magyarán utána a pasinak is jó lehet.
Ám fordított esetben ha a pasinak jó volt, $zarik az egészbe...
14/18 anonim válasza:
Azt írtad, a férfiak is csak szexre használták volna. Akkor miért baj, ha kölcsönösen kihasználják egymást? Mindenki megkapja, amit szeretett volna a másiktól. Merthogy nem olyan férfiakkal történik ez a kölcsönös kihasználás, akik valójában kapcsolatot szerettek volna tőle. Tényleg nem értem, hogy miért is probléma akkor, hogy megkapják a szexet, amit akartak, és a nő is szeretné élvezni, ha már belement, nem pedig csak használva lenni egyoldalúan ezen férfiak által.
15/18 anonim válasza:
Én is olvastam azt a kommentet és nekem nagyon megtetszett a nő cinizmusa. Ezek a valódi emberek, akik nem álomvilágban élnek, reálisan látják a dolgokat, ezért sikeresebben tudják az életüket alakítani. Az ilyen emberek fognak valamit elérni az életben és nem azok a lányok, akik hagyják, hogy mindenki átverje őket, aztán meg fagyival bőgnek a tv előtt.
16/18 anonim válasza:
Nem szeretem, ha így viselkedik egy nő, mert jobb szeretek én bókolni.
32/f
17/18 anonim válasza:
Pacsit érdemel a csajszi.
Te meg menj dühöngd ki magad. De a ne a nőket okold, magatokat.
18/18 anonim válasza:
De látod? Mégiscsak felkeltette az érdeklődésedet, tehát elérte a célját. Te sem lehetsz különb, mert ha az lennél gyorsan át is léptél volna rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!