Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ha egy nő folyton kihangsúlyozza hogy mennyire "Jó nő! " és hogy tisztában van a kvalitásaival meg az adottságaival?

Figyelt kérdés
A minap olvasgattam az egyik kérdés alatti hozzászólásokat és egy hölgy szintén ezzel jött, valamint azzal, hogy milyen ügyesen használja ki a férfiak azon részét aki őt csak szexre használná. És erre őkelme büszke is. Szerintem ez gusztustalan és ahogy egy másik hozzászóló is megírta: "Ez a k_urva, nem aki a neten hirdet".
2018. júl. 30. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Csak szerintem undorító,hogy kihaltunk mi férfiak és állandóan csak a hiszti meg a rinya megy,mert nem kellettek a JÓ NŐKnek?

Egészséges önbizalom,önbecsülés.Megteheti mert tett érte,csak a picsogók ezt nem fogják fel.

2018. júl. 30. 17:12
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"Ha pedig szexelni támad kedve és belemegy, a saját gyönyöre érdekli, először neki legyen jó ne a pasinak, hogy legalább valamit ő is profitáljon belőle."

Tehát ha a nő csinálja ezt az oké, ha meg a férfi akkor az gáz?

2018. júl. 30. 17:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, tudsz értelmezni?

"először neki legyen jó" => Magyarán utána a pasinak is jó lehet.

Ám fordított esetben ha a pasinak jó volt, $zarik az egészbe...

2018. júl. 30. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, a férfiak is csak szexre használták volna. Akkor miért baj, ha kölcsönösen kihasználják egymást? Mindenki megkapja, amit szeretett volna a másiktól. Merthogy nem olyan férfiakkal történik ez a kölcsönös kihasználás, akik valójában kapcsolatot szerettek volna tőle. Tényleg nem értem, hogy miért is probléma akkor, hogy megkapják a szexet, amit akartak, és a nő is szeretné élvezni, ha már belement, nem pedig csak használva lenni egyoldalúan ezen férfiak által.
2018. júl. 30. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam azt a kommentet és nekem nagyon megtetszett a nő cinizmusa. Ezek a valódi emberek, akik nem álomvilágban élnek, reálisan látják a dolgokat, ezért sikeresebben tudják az életüket alakítani. Az ilyen emberek fognak valamit elérni az életben és nem azok a lányok, akik hagyják, hogy mindenki átverje őket, aztán meg fagyival bőgnek a tv előtt.
2018. júl. 30. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem szeretem, ha így viselkedik egy nő, mert jobb szeretek én bókolni.

32/f

2018. júl. 30. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pacsit érdemel a csajszi.

Te meg menj dühöngd ki magad. De a ne a nőket okold, magatokat.

2018. júl. 30. 20:05
 18/18 anonim ***** válasza:
De látod? Mégiscsak felkeltette az érdeklődésedet, tehát elérte a célját. Te sem lehetsz különb, mert ha az lennél gyorsan át is léptél volna rajta.
2018. júl. 30. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!