Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem undorító ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító ha egy nő folyton kihangsúlyozza hogy mennyire "Jó nő! " és hogy tisztában van a kvalitásaival meg az adottságaival?

Figyelt kérdés
A minap olvasgattam az egyik kérdés alatti hozzászólásokat és egy hölgy szintén ezzel jött, valamint azzal, hogy milyen ügyesen használja ki a férfiak azon részét aki őt csak szexre használná. És erre őkelme büszke is. Szerintem ez gusztustalan és ahogy egy másik hozzászóló is megírta: "Ez a k_urva, nem aki a neten hirdet".
2018. júl. 30. 16:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%

Na várjunk egy pillanatra.

Ezt kétfelé is lehet bontani.

1. Én is büszke vagyok magamra, amit elértem és jó nőnek tartom magam és tisztában vagyok képességeimmel.

Ehhez csak szimplán jó önismeret szükséges és, hogy kiállj magadért. Büszke vagy-e magadra vagy nem?

2. " hogy milyen ügyesen használja ki a férfiak azon részét aki őt csak szexre használná."

Mert szerinted az nem undorító, ha a pasik használják ki a nőket szexre? Mind a két nem ezen viselkedése undorító.

Csak hát ugye, itt visszanyalt a fagyi, ami nem tetszik egyes pasik egójának. Mert hát mi az már, hogy egy nő használjon ki minket?!...stb.

2018. júl. 30. 16:14
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Igen, csak szerinted undorító. Ha igaza van, akkor minek kötsz bele a tényekbe, ha meg nincs, akkor meg max röhögsz rajta egyet, és ott hagyod. Azzal sincs minden rendben, aki ilyeneken rugózik.

A példában szereplő nő meg csak azt adta vissza, amit amúgy is kapott volna: szexet. Húú, micsoda kihasználás ez. Nem is értem hogy lehet vkit szexre kihasználni, ha egyszer önként megy bele az aktusba? Ha mindketten akarták, hol itt a kihasználás?

2018. júl. 30. 16:21
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem meg frusztralt vagy, mert nem kaphatsz meg egy jo not.

Az egeszseges onbizalom, es ha vki tisztaban van az adottsagaival, szexi. Pont. Raadasul pl en kemenyen megdolgoztam az alakomert, regen 80 kilos palacsinta voltam, es kva sok kuzdelem aran lettem jo no, nem mindenkinek adja meg a genetika, pl arra hogy mit eszem eletem vegeig figyelnem kell, mert hizekony vagyok.

De a fogyas utan nekem inkabb a szexehes tahokbol lett elegem. En mondjuk nem vagyok kihasznalos fajta lany, nem elek vissza, nem az en stilusom. De igencsak megvan a velemenyem az olyan pasikrol, akik pl ducikent lekezeloen bantak velem (nem, nem kell h tetsszek, v h randira hivjon, de h kb emberszamba se vegyen meg targyiasitva ledegradaljon....), aztan meg mar jo lettem volna. De ez a tipus a jo noket is csak targyiasitja.... a kover az tehen, a jo no meg ej de bsznivalo.

2018. júl. 30. 16:22
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Itt sokaknál inkább azzal van a probléma, hogy azt hiszik, hogy ilyen kérdések kiírásával, meg ribncozással/lekrvázással meg tudják téríteni azokat a nőket, akik az értékrendeteknek nem megfelelően viselkednek. 1. Ezeket a nőket krvára nem érdekli a véleményetek, köszönik szépen, jól elvannak, 2. Csak azért, mert neked valami nem tetszik, még nem biztos, hogy rossz dolog.
2018. júl. 30. 16:22
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

"férfiak azon részét aki őt csak szexre használná"

Meg is erdemlik.

2018. júl. 30. 16:23
 6/18 anonim ***** válasza:
10%

“Szerintem meg frusztralt vagy, mert nem kaphatsz meg egy jo not.”

Errol beszelek. Mar egybol VADASKODIK!! Szoval igy, neten keresztul kitalalja, kitalalta, KREALTA, azt, hogy a kerdezo egy szexhes, frusztralt allat, egy szexragadozo kb.

Ezekrol az igazsagtalansagokrol beszelek en itt.

Aztan DICSEKSZIK, hogy o jo no LETT, mert o DAGADT volt....es sajnos, szellemben, jellemben egy DAGADEK is maradt ez a valaszolo. Mert a zsir elboritja az agyat, hogy ilyeneker KIKREAL!

2018. júl. 30. 16:27
 7/18 anonim ***** válasza:
12%

Es ida teszi, hogy “jo not”

Mert o ezzel a jellemmel a “JÓ NŐK” csoportjaba sorolja onmagat, onmaga kivetuleset, minden negativ es pozitiv tulajdonsagaval, o JO NO, higyjuk el neki, mert o aztan lefogyott. DE A JO NOK VADASKODHATNAK, egybol. Pl ezzel.

“Szerintem meg frusztralt vagy, mert nem kaphatsz meg egy jo not.”

2018. júl. 30. 16:29
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
Oké, most menj p...csogni az olyan pasik miatt, akik csak szexre használják a nőket. Pá-pá!
2018. júl. 30. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem vadaskodtam. Ezt szurtem le a kerdezo stilusabol, ahogy ir a nokrol ( pl h azzal nincs gond, ha csak szexre hasznal vki egy not; egyaltalan a hasznal szo, ami eleve targyiasit.) Altalaban az szurja az ember szemet, amit nem erhet el.

Ami engem illet, igen buszke vagyok arra, amit elertem, mert legyoztem onmagam. Es a dagadtsag valoban ranyomta a belyeget a szemilyesegemre, de nem ugy, ahogy leirtad. Pl sokaig nem tudtam mit kezdeni azzal, ha flortoltek velem, bokoltak, felkertek tancolni ( neztem nagy szemekkel h engem???) Mert amit a vekony baratnoim nap mint nap kaptak es megtanultak kezelni, nekem abban egyszeruen nem volt tapasztalatom.

Es jah, ha vkinek megvaltozott a hozzaallasa felem, mint ember fele, azt kikukaztam. Mert az annyit is er. Jol leszurheto egy embet jelleme azon, hogy banik olyanokkal, akiktol nem akar semmit, vagy akar "hatalmi" pozicioban van hozzajuk kepest pl szolgaltato szektor dolgozoi.

2018. júl. 30. 16:36
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

Én olvastam azt a kérdést, és annek a hölgynek a hozzászólását, és le a kalappal előtte. Kár hogy egy kommentet csak egyszer lehet lájkolni.

Sajnos, sokan itt megbuknának értő olvasásból, ahogy a kérdező is,mert csak a saját frusztráltsága hajtja.

A szóban forgó nő olyan férfiakról írt, akik csak szexet akarnak a nőktől, de nem mondják meg őszintén, ezért udvarolnak, mézesmázoskodnak, aztán szex után lelépnek. Ő meg leírta, hogy simán veszi az ilyen udvarlást, hívja csak meg őt a srác erre-arra, aztán nemet mond neki - nem a normális közeledésre mond nemet, hanem arra, amikor a srác egyértelműen szexre hajt.

Ha pedig szexelni támad kedve és belemegy, a saját gyönyöre érdekli, először neki legyen jó ne a pasinak, hogy legalább valamit ő is profitáljon belőle.

Óh, micsoda perszóna, hogy elfogadja a kávé meghívást, és ha szexel, el akar élvezni, máglyára vele! Ja, nem. Igaza van.

2018. júl. 30. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!