Szerintetek jól álna a vörös haj? Tényleg igaz hogy jobban kihangsúlyozza a hibákat? Pl:nagy orr, pattanasok
Köszönöm a válaszokat! :)
Persze természetes vöröst szeretnék a nyáron, de félek is tőle félek bevállalni...><
A hajam meg multhéten lett festve de csak pár tincs le lett szivatva es kicsit világosabb barna belé ennyi nem nagy változás szinte alig látszik....
Nagyon tetszik a vörös az ilyen természetes vörös*-* arra gondoltam, hogy ombrét kellne csináltatni vagyis h felől kicsit barnább, hogy ne legyen csúnya a fejbőrömnél a festék mert a nagyon világos(valjuk be a vörös az) lehet csúnya lenne a nagyon fehér bőröm miatt a fejbőrömnél:/ ezért tudnátok esetleg ilyen hajakat küldeni? Ami ennek a problémának megfelel? Rem érthető voltam előre is köszi! Meg hát lenövésnél sem lenne olyan csúnya.
Szia!
Szerintem jól állna a természetes vörös a leírás alapján.
Nekem is sötétbarna volt az eredeti hajszínem, és én is befestettem természetes vörösre... én nem szívattam le, és befogta a hajamat. Szó szerint ilyen igazi "narancs" volt a hajam tőle.
17/L
Szia!
Késő már a válaszhoz?
Nem baj leírom! :D
Egyszer én is vörösre festettem a hajam nyáron (nekem is viszonylag sötét barna hajam volt de nem ez a nagyon sötét) és nem kellett le szívatni!
Szerintem jól állna!:D
(Amikor első nap mentem vele iskolába azt mondták olyan vagyok mint egy vámpír >.< mivel alapból hó fehér bőröm van és fekete cuccokba járok :D)
Sziooo nem késő:)
Dejoo^^! Hehhe különleges lehetsz az is biztos a vampír csajok szépek!^^ tuti jól nézhettél ki vör hajjal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!