Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ha picik a körmeim...

Szerintetek ha picik a körmeim, gáz lenne a vörös színű körömlakk?

Figyelt kérdés

Kis kerek körmeim vannak, mivel az ujjaim is vékonyak.

Szerintetek jól állna a vörös lakk?

Egyáltalán, kinek/mihez áll jól a vörös lakk?

Eddig főleg világos rózsaszín, matt, barack színeket használtam, és azok nagyon jól mutatnak még az én körmeimen is.

2018. febr. 6. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld ki és döntsd el, hogy tetszik-e.

De az élénk, láng vörös színek nem mindenkinek állnak jól.. vagyis inkább a többségnek nem. Ilyen esetben próbálkozhatsz a sötétebb árnyalatokkal és maradhatsz a vörös matt színeinél is, a sötétebb szín talán kicsit elegánsabb is.

Ha a körmeid nagyon rövidek, akkor az élénk színek csak ki fogják emelni, esetenkét előnytelenül.

De ha elmész egy manikűröshöz, ő jobb tanácsokat tud adni (pl milyen összetételűt lenne érdemes használnod).

2018. febr. 6. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

A piros lakk a rövid körmökön mutat normálisan és nem rib ancosan.

Az, h a te kezedhez, körömformádhoz illik e, passz, de mivel rövid a körmöd, jo lehet.

2018. febr. 6. 18:14
 3/8 Metionin ***** válasza:
67%
Szerintem a vörös kifejezetten a rövid körmökön mutat jól. Nekem is kicsik és épp most is matt pirosak.
2018. febr. 6. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik a rovid kormokon de fesd ki es dontsd el te
2018. febr. 6. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is rövid körmöm van, és szinte csak vörös lakkjaim vannak. Próbálkozz többféle árnyalattal, hogy megtaláld a kedvenced.
2018. febr. 6. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is rövidek a körmeim és többnyire vörösre festem, nem tartom gáznak.
2018. febr. 6. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gááááz.... Pont jól állhat ezekkel a paraméterekkel.
2018. febr. 7. 08:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat!

Esetleg tudnátok is színárnyalatot v képet mutatni link küldésével, ami nektek tetszik? Nekem főleg a sötétebb, vérszínűek tetszenek, de más ötletnek is örülnék...

2018. febr. 7. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!