Szerintetek ha picik a körmeim, gáz lenne a vörös színű körömlakk?
Kis kerek körmeim vannak, mivel az ujjaim is vékonyak.
Szerintetek jól állna a vörös lakk?
Egyáltalán, kinek/mihez áll jól a vörös lakk?
Eddig főleg világos rózsaszín, matt, barack színeket használtam, és azok nagyon jól mutatnak még az én körmeimen is.
Próbáld ki és döntsd el, hogy tetszik-e.
De az élénk, láng vörös színek nem mindenkinek állnak jól.. vagyis inkább a többségnek nem. Ilyen esetben próbálkozhatsz a sötétebb árnyalatokkal és maradhatsz a vörös matt színeinél is, a sötétebb szín talán kicsit elegánsabb is.
Ha a körmeid nagyon rövidek, akkor az élénk színek csak ki fogják emelni, esetenkét előnytelenül.
De ha elmész egy manikűröshöz, ő jobb tanácsokat tud adni (pl milyen összetételűt lenne érdemes használnod).
A piros lakk a rövid körmökön mutat normálisan és nem rib ancosan.
Az, h a te kezedhez, körömformádhoz illik e, passz, de mivel rövid a körmöd, jo lehet.
Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat!
Esetleg tudnátok is színárnyalatot v képet mutatni link küldésével, ami nektek tetszik? Nekem főleg a sötétebb, vérszínűek tetszenek, de más ötletnek is örülnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!