Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Teljesen jogos, hogy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen jogos, hogy ilyen esetben befejezem a nővel a további ismerkedést?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok és igen mivel félénk vagyok és nem olyan helyes, szinte alig volt barátnőm, nem kellek a nőknek.ű

Megismerkedtem egy tök csínon nővel, de gyereke van.

Meglepő módon akar engem, de gyereke van.

Azt mondta nem vagyok az esete mert a vékony férfiak jönnek be neki, de én elég puhos vagyok, de ennek ellenére vonzódik hozzám. Még nem járunk, alakul a kapcsolat, szex is volt, viszont bevallotta, hogy az exével találkozott (nem a gyerek apja) és bizony csókolózott is vele.

Állítja, hogy engem akar, ez csak lezárás volt neki ez a csók és hiányzom neki..

Én persze abbahagytam az ismerkedést, haverok mondják teljesen hülye vagyok ugyanis tegyem össze a kezem hogy végre egy nő szóba áll velem és ilyen miatt ne halasszam el a dolgot.

2018. júl. 29. 06:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Nagyon sír utánam most már hogy nem akarom"

Ezt a müsort, nagyon sok nő, profin elő tudja adni.

Legtöbb nő a cél érdekében, minden lehetséges eszközt bevet.

Ezt mindig figyelembe kell venni a döntéseknél.

Mint nagyvezérünk mondta, nem azt kell nézni mit mondok, hanem, hogy mit teszek.

2018. júl. 29. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:

Bocs', de 33 évesen miért vagy puhos? Ha magadat is így jellemzed tegyél azért,hogy legyél az.

Nekem is van gyerekem, és egy gyerekes anyának számít az,hogy stabil kapcoslata legyen, olyan, aki a gyerekével együtt is elfogadja. De nem szabad kizárólag ez alapján a szempont alapján társat keresni.

Ne haragudj, de számomra úgy tánik,hogy ez a nő kizárólag azt nézi,hogy Te elfogadod így is (mert Neked jobban mindegy, hiszen Te puhos vagy), és biztosítanád a stabil hátteret, legalább addig, amíg nem talál jobbat Nálad.

Már ismerkedéskor megcsal, mással van, a volt pasijával. Nincs olyan,hogy lezárásként csókolózunk. Mikor ismerkedett Veled ha még most is a lezárás korszakában van?És gyerekkel azonnal másik párt keres?

Fontos az,hogy Te el tudnád-e fogadni gyerekkel, de fontosabb az,hogy ne hagyd magad megalázó helyzetbe hozni, márpedig ez a kapcsolat ahogy eddig alakult oda sodorna.

2018. júl. 29. 10:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja ilyen "exxel lezárós, utolsó szex volt, de akarlak" szöveg nekem is ment... aztán 1 hónapig mint utóbb kiderült mindkettönkkel kavart, majd dobott, és hozzá költözött, mert az ex pénzesebbnek mutatkozott (pont fordítva volt :) ).

Fejezd be, és ne legyél finom, nem érdemli.

2018. júl. 29. 10:33
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Aha,szóval lezárásképpen megdugatta magát. Ne foglalkozz vele,csak egy balekot keres aki majd eltartja a kölykét,sorozatosan megcsalna. Nem csoda hogy kirugták.
2018. júl. 29. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:
jajj lezárás pff , isten óvjon az ilyen nőktől!
2018. júl. 29. 22:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Lezárom, magamban is, és akkor kezdek új kapcsolatot amiben nincs helye a volt pasimnak, ez alap. Ha mégis, akkor azt jelenti, még nem felejtettem el és nem zártam le.
2018. júl. 30. 06:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy befejezted vele. Normális esetben úgy kezd az ember új kapcsolatba, hogy az előzőt lezárta. Jelen esetben ezt a nő nem tette még meg.

Bármennyire is úgy gondolod, hogy nem vagy kelendő a nők körében, ennyire ne alázkodj meg.

2018. aug. 7. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!