Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így nekem nincs is esélyem párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Több probléma is van velem. Egyrészt eléggé ronda vagyok, nem hinném, hogy bárkinek is tetszenék. Emellett nehezen tudok ismerkedni is. Egyetemista vagyok, de bulizni nen járok soha, így olyan helyeken sem tudok ismerkedni. De mondjuk nem is alkalmi partnert szeretnék, hanem egy rendes kapcsolatlt. De sajnos semmi esélyt/lehetőséget sem látok arra, hogy barátnőm legyen.2018. júl. 26. 13:28
11/12 anonim válasza:
Hidd el most azt mondod egy átok..De nem...baromi jó neked...Majd erre akkor gondolj mikor olvasod h valakinek megint viszi a házát az asszony mert bele zúgott másba...Meg mikor felteszik kérdésbe h h lehetne több pénzt kicsikarni egy pasiból gyerek tartás néven...
Tudod ez olyan dolog h akit érdekel az nem tudja aki meg tudja azt nem érdekli...
Nem az az igazi pofára esés mikor elutasítanak hanem mikor 10x év házasság után kiderül h még a kölkök sem a tieid...
szóval adj hálát az égnek h szabad vagy és próbáld minnél jobban élvezni az életet mindenféle fölösleges elkötelezettség meg egyéb baromságok nélkül.
12/12 anonim válasza:
11-es:
Igazad van, szívemből szóltál. :)
(Egy elvált F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!