Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így nekem nincs is esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így nekem nincs is esélyem párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Több probléma is van velem. Egyrészt eléggé ronda vagyok, nem hinném, hogy bárkinek is tetszenék. Emellett nehezen tudok ismerkedni is. Egyetemista vagyok, de bulizni nen járok soha, így olyan helyeken sem tudok ismerkedni. De mondjuk nem is alkalmi partnert szeretnék, hanem egy rendes kapcsolatlt. De sajnos semmi esélyt/lehetőséget sem látok arra, hogy barátnőm legyen.
2018. júl. 26. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban, testvér!
2018. júl. 26. 13:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Gátlásos, befelé forduló személyiség + előnytelen külső ==> magány.

A jó hír, hogy mindkettőn lehet fejleszteni.

2018. júl. 26. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
képet. és bővebb leírást magadról.
2018. júl. 26. 13:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Siránkozás helyett esetleg megpróbálhatnál magadnak esélyt adni egy kapcsolatra. Lehet, hogy az átlagnál rondábbnak tartod magad (bár koránt sem biztos, hogy ez mások szerint is így van) de ha elkezded magad elásni és a sebeidet nyalogatod, akkor végképp eltolod az esélyt, hogy találj valakit.

Adnék egy tanácsot azoknak, akik hasonlóan gondolkodnak! Legyetek magatokhoz annyira jók, hogy hisztek magatokban! Mert aki nem hisz magában, azon ez külső szemmel is meglátszik és őszintén; ki akarna együtt lenni olyan férfival/nővel, akiről messziről kiabál, hogy még saját magában sem hisz?

2018. júl. 26. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

#rinya

Esélyed mindig van, csak kisebb, mintha...

-nem rinyálnál

-többre tartanád magad

-belekényszerítenéd magad olyan helyzetekbe, ahol fejlődhet a szociális érzéked

-nem rinyálnál, de ezt mondtam már

2018. júl. 26. 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
Küldj képet
2018. júl. 26. 16:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha még fiatal vagy, akkor van esélyed változtatni/változni. Én már lehúzhatom magam a wc-n. :) 42F

2018. júl. 26. 19:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy magad szerint vagy ronda, vagy a lányok szerint.

Ha utóbbi, úgy nagyon nehéz lesz.

Egy csendes jóképű gyerek is 100% jobb esélyekkel indul a nőknél mint aki nagy dumás de csúnya.

Ha csak magad szerint, akkor meg kezd el ismerkedi, egyetemen simán lehet.

2018. júl. 26. 20:53
 9/12 anonim ***** válasza:
"Egy csendes jóképű gyerek is 100% jobb esélyekkel indul a nőknél mint aki nagy dumás de csúnya." igen, így van... barátnak
2018. júl. 28. 15:35
 10/12 anonim válasza:
Nincs.
2018. szept. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!