Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rendszerellenes lányok, nők?
Értem ezalatt, hogy a kapitalista rendszerrel nem értenek egyet. Persze ha a magyar kormányt sem ismerik el, az is plusz pont. :)
Elsősorban azért érdekel, mert a párkapcsolataim szinte kizárólag azért mentek tönkre, mert nem értettünk egyet ebben a témában. Szerintem abszolút nem egészséges ahogy a mai emberek élnek, hogy a vagyont látják a legfontosabb értéknek. Nem hiszek abban sem, hogy az amit ma munkának nevezünk, a közjót, a társadalmat szolgálja, inkább csak egy bizonyos réteget. Nem gondolom, hogy a fékevesztett emberi terjeszkedés és a tömegek létszínvonalának növekedése jóhoz vezet. Úgy gondolom, hogy a következő nagy összeomlása az emberiségnek, a mi korunk lesz. Nyilván, ez sokaknak unszimpatikus és egy beteg elme képét mutatja. Viszont ez engem egyrészt nem érdekel, másrészt pedig ha látni akarod a jövőt, ismerd a múltat. Az emberiség történelme összeomlások és felemelkedések sorozata, akik pedig ezt látják és "hirdetik" vagy próféták, ha abban a korban teljesedik be, amiről beszélnek, vagy bolondok, ha csak később. Így ezzel is megbarátkoztam már, a többség szeret vakon élni. Viszont szeretnék egy párt magam mellé, aki nem néz bolondnak, ha erről beszélek, még ha talán nem is lesz igazam.
*Úgy gondolom, hogy a következő nagy összeomlása az emberiségnek, a mi korunk lesz.
Jól gondolod. Küszöbön áll a következő gazdasági váltság, ami nagyobb lesz, mint a 2006-os. És az emberek ismét nem tanulnak a hibákból, a történelemből és nyakra főre veszik fel a hiteleket, ugyan úgy ahogy 2006-ban.
én is ilyen vagyok de egyrészt nem beszélem meg senkivel, másrészt főleg nem a párommal..
ha lesznek kutatási eredményeim, javaslataim akkor nem fogok hallgatni róluk..
Ezzel én is így vagyok. Elég radikálisak a nézeteim a mai világ emberével szemben. Nem is nagyon szoktam erről beszélni másokkal. Ha nagy ritkán meg is említek valamit a nézeteimből, akkor rögtön furcsán néznek rám.
Szóval nem vagy egyedül ezzel.
Nem tudom, hogy rendszerellenes vagyok-e, de az tény, hogy kilógok a mainstreamből. Ezért dolgozom közalkalmazottként, de cserébe minden nap örömmel megyek munkába, mert szeretem, amit csinálok és vannak céljaim.
Szerintem nem is az a kérdés, hogy van-e olyan lány, aki így gondolkodik, hanem hogy gondolkodik-e egyáltalán.
Tény, hogy nem sok tapasztalatom van párkapcsolatok terén, de mégis mi a nyavalyáról lehet beszélgetni, ha nem ilyenekről, hogy mit gondolunk a minket körülvevő világról?
Legitimista vagyok, de amint látom, te inkább marxista, így szép pár lennénk. :D
Pedig mindkettő rendszerellenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!